İnatçı Hırsız, Polisin Israrına Rağmen Yapacağından Geri Kalmadı! İnatçı Hırsız, Polisin Israrına Rağmen Yapacağından Geri Kalmadı!

AFAD, cumartesiyi pazara bağlayan gece Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Dün akşam saatlerinde İzmir'den de hissedilen 3.9'luk deprem ile ilgili Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu. Prof. Dr. Naci Görür, Ege denizinin tabanına işaret ederek vatandaş ve yetkilileri uyardı. Görür, fay hatlarına işaret ederek, "Ege Denizi'nde çok sayıda gerilmeli fay bulunuyor" dedi. 

G H N Ho4 U W Y A E J C S I

Deprem İzmir’de Hissedildi 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın verilerine göre, Ege Denizi Kuşadası Körfezi açıklarında 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, saat 20.09'da kaydedildi ve yerin 7.7 kilometre derinliğinde olduğu belirtildi. İzmir'de de hissedilen bu deprem sonrasında Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından bir açıklama gerçekleştirdi.  

Çok Sayıda Gerilmeli Fay Var 

Prof. Dr. Naci Görür açıklamasında, "Ege’de 4,4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Görece derin bir deprem yaşandı. Deniz batimetrisinden de anlaşıldığı üzere, Kuzeydoğu-Güneybatı uzanımlı bir fay hattı üzerinde gerçekleşti. Ege Denizi'nin tabanı, çok sayıda gerilmeli fayla dolu" ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli