Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçilere Müjde 600 Bin TL'ye Çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçilere Müjde 600 Bin TL'ye Çıktı

Önceki dönem Belediye Başkanı Gürcan Güven’in sosyal Paylaşım sitelerinde yaptığı paylaşımlar gündem oldu.

AK Parti Milletvekilleri ve Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi ile Ankara’da görüşen Güven’in paylaşımları 2024 yerel seçimlerinde AK Partinin adayı Gürcan Güven mi olacak sorusunu akıllara getirdi.

Denizli 112 Acil Ambulans Hizmetleri Müdürü Gürcan Güven yaklaşan yerel seçimler öncesi yaptığı paylaşımlar ile siyasi arenayı hareketlendirdi. Bir önceki dönem Çivril Belediye başkanı olarak görev yapan Gürcan Güven’in Ankara’da AK parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan ve Nilgün Ök ile bir araya gelmesi parti tabanında heyecan uyandırdı. Gürcan Güven’in AK Parti Ekonomi İşlerinden sorumlu genel Başkan yardımcısı Nihat Zeybekçi ile görüşmesinin ardından Çivril’de ziyaret ve temaslarda bulunması ise 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı olacağı düşüncesi oluşturdu. 

STK ve KURUM YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Ankara ziyaretlerinin ardından Çivril’e gelen ve ziyaretlerde bulunan Gürcan Güven’in hafta sonu Çivril’de bazı STK ve kurum yetkilileri ile görüştüğü de alınan bilgiler arasında yer alırken, Gürcan Güven’in Aralık ayı içinde kamu personelinin istifa sürecinin başlamasından sonra kararını vermesi bekleniyor.

Partiye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Gürcan Güven’in parti tabanında belediye başkan adayı olarak açıklanması beklenirken, adayın yapılacak olan anket ve kamuoyu yoklamasının ardından netleşeceği ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi