Partisinin 22’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle basın mensuplarını ağırlayan AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, AK Parti’nin 22 yıldır aynı tevazu ve samimiyet ile millete hizmetkar olduğunu söyledi.

Ak Partinin başarısında Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan sevgi ve güven olduğunun altını çizen başkan Ertuğrul “AK Parti Türkiye’de siyasal-sosyal istikrar ve huzura en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde kuruldu. Kurulduğu gün millet Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar inanıyor ve güveniyorsa halen aynı sevgi, güven ve inanç devam ediyor. Recep Tayyip Erdoğan milletine, millet Tayyip Erdoğan’a sevdalı” dedi.

AK Parti Millete Efendi değil Hizmetkar oldu

Başkan Halil Ertuğrul, “Milletine efendilik etmeyi değil, hizmet etmeyi şiar edinen ve Türkiye siyaset tarihine damgasını vuran AK davamız, bugün 22 yaşında. Kurucu Genel Başkanımız, Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere gösterdiği istikamette yalnız ve yalnız milletimize hizmet etmek için yürümeye devam edeceğiz. Ülkemiz AK Parti’nin siyasi hayatına başladığı günden itibaren her alanda adeta bir devrimi yaşıyor. Bugüne kadar bu değişim ve gelişim sekteye uğramadan Çivril’de de önceki dönem dava arkadaşlarımız sayesinde başarı ile yürütüldü. Türkiye hemen her alanda adeta reform niteliğinde büyük gelişmeler kaydetti, kaydetmeye de devam ediyor. Dolayısıyla geldiğimiz nokta gayretin, samimiyetin, özverinin ve en önemlisi de, milletimizden aldığımız desteğin ve duanın bir sonucudur. AK Parti 22 yıldır Millete efendi değil, hizmetkar oldu” dedi.

Girdiği her seçimi kazanan tek Parti ve Lider

AK Parti’nin kuruluşundan kısa bir süre sonra girdiği ilk seçimde tek başına iktidar olduğunu hatırlatan İlçe Başkanı Halil Ertuğrul “Türk siyasetinde AK Parti dışında hiçbir siyasi partiye böylesine büyük bir başarı nasip olmamıştır. Ülkemizde hiçbir siyasi parti birbiri ardına girdiği seçimlerden sürekli seçim kazanarak, başarı çıtasını yükseltmemiştir. Bu özel ayrılacağı AK Parti yaşamıştır. Bunun en önemli nedeni ise Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu vizyonla milletimizin karşısına eser siyasetiyle çıkmasıdır. Son olarak 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde yine büyük bir zaferle çıkmamız milletimizin AK Partimize ve liderimize olan öz güveni ve teveccühün bir tezahürüdür. Bu seçimlerin şüphesiz en önemli bildirgesi Türkiye Yüzyılı vizyonuydu. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için Çivril İlçe Teşkilatı olarak büyük bir gayret ve azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Her üyemiz bu başarıya tuğla koydu

Son Dakika! Denizli'de Feci Kaza! Son Dakika! Denizli'de Feci Kaza!

AK Parti’nin siyasi bir oluşum olmaktan ziyade büyük bir aile olduğunu belirten AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul “22 yıldır devam eden hizmet destanını daha ileriye götürmek ve hizmet çıtamızı yükseltmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’yi liderimizin çizdiği Türkiye Yüzyılına yakışır bir şekilde inşa ve ihya edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti Milletin emrinde büyük bir aile, bu ailede bugüne kadar Çivril’e hizmet eden, emek harcayan herkese minnet duygularımla teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi