Pamukkale Üniversitesi'nin düzenlediği Spor Bilimleri Etkinliği'ne konuk olarak Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan katıldı. Etkinlik Pamukkale Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi'nde düzenledi. Etkinliğin yapıldığı salon, izlemeye gelen öğrencilerin yoğunluğunu karşılayamadı. Dışarıda ilerlemeyen sırada kalan öğrenciler ile güvenlikler arasında yer yer tartışmalar çıktı. 

Görevliler Yaka Kartını Takmıyor

Yaka kartlarını takmayan öğrencilerin salona rahatça girip çıkması sonucunda, sıradaki öğrenciler ve görevli öğrenciler arasında tartışmalar çıktı. Görevliler yaka kartlarını takmadıkları için sıradakiler tarafından izleyici zannedildi. Sıra bekleyen öğrenciler bu duruma isyan edince, Spor Bilimleri Fakültesinde yüksek lisans yaptığını iddia eden görevli bir öğrenci "Biz görevliyiz kafanız rahat olsun" ifadelerini kullandı. Bu cümle üzerine tartışma başladı. Pamukkale Üniversitesi güvenlik görevlileri salon kapısında çıkan tartışmaya müdahale etti.

Pamukkale Universitesinde Izdiham Gorevliler Dahi Disarida Kaldi 1

ÇAL YAPTI ÇİVRİL BAKTI ÇAL YAPTI ÇİVRİL BAKTI

Bazı Basın Birimleri İçeri Giremedi

Akreditasyon gerektirmeyen bir etkinlik olmasına rağmen bazı basın mensupları içeri alınmadı. Güvenlik görevlilerine nedeni sorulduğunda, açıklama gelmedi.