Çivril’de Çiftçi Kabusu! Kuraklık Korkusu İle Eller Açıldı Çivril’de Çiftçi Kabusu! Kuraklık Korkusu İle Eller Açıldı

Denizli'nin Çivril ilçesinde bulunan İYİ Parti'nin bölgeden çıkaracağı belediye başkan adayı ile ilgili çalışmalar devam ediyordu. Hala aday belirleme sürecinde olan İYİ Parti'nin kulislerinde seçim yarışına katılması düşünülen ismi, şimdiden siyasete hareketlilik getirdi. 

İYİ Parti'nin Çivril Belediye Başkan Adayı olarak düşünülen ismi Özkan Avcı, kamuoyunda büyük heyecan yarattı. 

Tüm seçim bölgelerinde seçime kendi adayı ile girme kararı alan İYİ Parti, Çivril’de aday belirleme sürecine devam ediyor. Daha önce iki ismin başkan adaylığı başvurusu yaptığı açıklanan İYİ Parti’de başkan adayının Özkan Avcı olduğu iddia ediliyor.


Siyaset ve siyasi yüzlerin değişmesi ve yenilenmesi gerektiğini düşünen seçmen, Özkan Avcı’nın İYİ Parti’den adaylığına sıcak bakarken; İYİ Parti’nin Özkan Avcı ile temasa geçmesi bekleniyor.

“Çivril’in İhtiyaçlarını Karşılayabilecek, Tabanın Ve Her Kesimin Sevdiği Bir İsimle Seçime Girmek”

Partiye yakın kaynaklar 31 Mart yerel seçimleri için aday çalışmalarının devam ettiğini, İYİ Parti olarak sevilen ve saygı duyulan deneyimli bir isimle seçime gireceklerini belirterek “Tüm Türkiye’deki seçim bölgelerinde olduğu gibi İYİ Parti Çivril’de, taban ve seçmenin istediği bir aday ile seçime girecek. Parti yönetiminin görüşmeleri var, parti yönetiminin Çivril seçmenin çok sevdiği ve saygı duyduğu bir isimle teması var, parti için önemli olan Çivril’in ihtiyaçlarını karşılayabilecek, tabanın ve her kesimin sevdiği bir isimle seçime girmek” şeklinde bilgiler verdi. 
Çalışmalar ve aday ile ilgili olarak bilgi veren İYİ Parti İlçe Başkanı Koray Eren, yerel seçimlerin mutlak galibinin İYİ parti olacağını ifade ederek “Seçimlerin galibi İYİ Parti, Belediye Çivril halkının olacak” dedi.

Özkan Avcı, Çivril'de AK Parti- CHP Yarışını Bozacak!


Dengeleri Değiştiren İsim: Özkan Avcı


Özkan Avcı’nın aday olmasının Çivril siyasetini yeniden şekillendireceğini ifade eden bazı seçmenler, “Özkan Avcı’nın aday olması CHP - AK Parti yarışını bozacak, dengeler değişecek ve seçim daha heyecanlı daha çekişmeli olacak. Bu heyecan ve çekişmede Çivril’e hizmet yarışında kaliteyi getirecek” diyerek yaşanan gelişmelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi