2023- 2024 Denizli Organize Sanayi Bölgesi Süper Liginde gerçekleşen Gökhan Tekstil-Deniz Tekstil İplik Örgü mücadelesinde 5-1 skorla Gökhan tekstil galip geldi. Böylelikle Süper Ligin ikinci finalisti de belli oldu. Süper Ligde 3. takım ise Deniz Tekstil oldu. 

OSB Süper Liginde Finalin Tarihi Belli Oldu

Mücadelelerin ardından dereceye giren takımlar ve sporcular da belirlendi. Deniz Tekstil turnuva boyunca yalnızca 6 sarı kart gördü. Turnuvada fileleri en çok havalandıran sporcu 40 gol ile Gamateks Tekstil takımından Serdar Oran oldu. Kalesinde en az gol gören sporcusu ise Mek Tekstil Örme Alim Aykan oldu ve sadece 23 gol kaçırdı.

Yavuz Cinkaya Açıkladı "Denizli FK Hesapları ile Bir Bağlantımız Yok" Yavuz Cinkaya Açıkladı "Denizli FK Hesapları ile Bir Bağlantımız Yok"

OSB Süper Liginde Finalin Tarihi Belli Oldu

Yükselme Grubu Şampiyonu Belli Olacak

Yükselme grubuna çıkan takımlar kendi aralarında mücadelelerine devam ediyor. Süper Lig’de mücadele etmeyi başaran takım ise Tosunoğlu Tekstil olmuştu. Tosunoğlu Tekstil Yükselme Grubu 5. takımı olarak Süper Lig’e çıktı. Kendi aralarında yaptıkları sıralama maçını 6-5 kaybeden Sirmersan Mermer turnuvayı 4. sırada bitirdi. Kemal Uğurlu Tekstil ise Yükselme Grubu 3’üncüsü oldu. Yapılacak olan Uspar Tekstil ve Altınbaşak Tekstil mücadelesinde sonuç, yükselme grubu finalistini belirleyecek.OSB Süper Liginde Finalin Tarihi Belli Oldu

Finalin Tarihi Belli Oldu

Spor Tertip Heyeti'nin toplanmasının ardından yapılacak olan final maçının tarihi belirlendi. Final karşılaşmaları 06 Mart 2024 Çarşamba  günü oynanacak. İlk olarak Yükselme Grubu finali yapılacak, sonrasında ise Süper Lig final karşılaşmaları yapılacak ve şampiyonlar belirlenecek.

Editör: Haber Merkezi