Aralık Ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Niyazi Vural meclis üyelerine teşekkür ederek “başarı bu meclisindir. Hepinize teşekkür ederim” dedi. Gündem dışı konuşan Başkan Vural 2023 yılının son meclis toplantısını yaptıklarını belirterek 2023 yılı içinde Çivril belediyesi tarafından hizmete açılan projeler ve başlayan çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Yapılan ve hayata geçirilen projelerde meclisin aldığı kararların büyük bir katkısı olduğunu belirten Başkan Vural “hizmet süremiz boyunca Belediye Meclisi olarak birçok kararı oy birliği ile aldık, bunların başında da Çivril Organize Sanayi Bölgesi yapımı yer alıyor. Denizli Valiliği Denizli sanayi Odası, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesinin iş birliğinde başlatılan bu önemli projenin ilk temelini bu meclis attı. Aldığımız karar ile Çivril’e tarihinin en büyük ve önemli hizmetini kazandırdınız. Organize Sanayi Bölgesi başarısı bu meclise nasip oldu. Hepinize teşekküre derim” dedi.

Sarayköy’deki Patlama İle İlgili Belediye Başkanında Açıklama Sarayköy’deki Patlama İle İlgili Belediye Başkanında Açıklama
Editör: Haber Merkezi