İlçe kongresinden zaferle çıkan bedri Ataş yayınladığı teşekkür mesajı ile partilileri ve delegelere teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Bedri Ataş, “kongremizi büyük bir olgunluk ve sükûnet ile tamamladık. Şimdi önümüzde, aşmamız gereken daha zorlu bir sınav var” dedi.

İki adayın yarıştığı CHP İlçe kongresinde delegelerden 106’sının oyunu alarak yeniden CHP Çivril İlçe Başkanı olarak seçilen Bedri Ataş kongre ile ilgili bir değerlendirme yaptı. Değerlendirmesinde kongrenin büyük bir olgunlukla geçmesinde emeği olan herkese teşekkür eden Ataş “CHP’ye yakışır olgunlukta bir kongre yaptık. Aday olan arkadaşım Tahsin Nayiş’e demokrasi yarışına sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ederim. Kongremize katılan tüm üyelerimiz ve oy kullanan tüm delegelerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Salonu dolduran üye ve delegelerimiz, CHP’nin birlik ve beraberlik içinde olduğunu bir kez daha gözler önüne serdiler. Kongrede bizden kaynaklanmayan bazı aksilikler olsa da salonu dolduran partililerimiz sıcak havaya rağmen kongremizin sonuna kadar sabırla sonuçla bekledi. Bizi 31 Mart 2024 seçimlerinde bu azim ve sabır zafere taşıyacak” dedi.

Yükselişimizi sürdürmeliyiz

Kongre sonrası bazı delege ve üyelerin sosyal paylaşım siteleri üzerinden partiye zarar verici hareket ve davranışlarda bulunduğunu hatırlatan Ataş “CHP demokrasi ve fikir özgürlüğünün en rahat yaşandığı siyasi partidir. Bundan dolayı bazen maksadını aşan paylaşım ya da açıklamalar ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Bunu partiye küskünlük ya da kavga gibi algılamak büyük hata olur. Bizim her delegemiz fikrini düşüncesini özgürce söyleyebilir. Tabi biz bunun sosyal paylaşım sitelerinde değil parti çatısı altında olmasını istiyoruz ancak bazen günün heyecanı ile bu tür paylaşımlar olabiliyor. Bunlara takılı kalmamak gerek. CHP olarak vermemiz gereken önemli bir sınav var. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde yakaladığımız yükselişi devam ettirmeliyiz” dedi.

Genel af bekleyenlere son dakika: Yasa çıkacak mı Genel af bekleyenlere son dakika: Yasa çıkacak mı

Sınırını aşanlara gerekli uyarılar yapılacak

Sosyal paylaşım siteleri ya da basın aracılığı ile açıklama yapanlara da mesaj veren başkan Ataş “parti adına açıklama yapmak sadece yönetimin ve ilgili birimlerin sorumluluğundadır. Onun dışında görevi ne olursa olsun hiç bir CHP’li başka bir CHP üyesi hakkında sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından ya da basın aracılığı açıklama yapamaz. CHP terbiyesi ve kültürü buna elvermez. Bu tür had aşımlarında partinin gerekli birimleri harekete geçer. Kişisel hırs ve anlık heyecanla sağda solda paylaşım yapan arkadaşların bu paylaşımların kişilere değil partimize zarar verdiğini bilecek olgunlukta olduklarını düşünüyor herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi