İzmir Karşıyaka ilçesi Latife Mahallesi’nde bulunan apartmanın bahçesinde çok sayıda ölü kedi bulunması üzerine vatandaşlar şikayette bulundu.

Şikayetler üzerine harekete geçen polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucunda kedileri canice katleden kişi tespit edildi.

Apartmanın ikinci katında oturan K.K.’nin bir süredir sokaktan kedi toplayarak dairesinde öldürüp balkondan bahçeye attığı ortaya çıktı.

Denizli Büyükşehir’in Alkol Kararına İlişkin Eğitim Bir Sen “Özenti Oluşturur” Denizli Büyükşehir’in Alkol Kararına İlişkin Eğitim Bir Sen “Özenti Oluşturur”
Onlarca Kediyi Katleden Cani Tüyler Ürpertti

Görüntüler üzerine daireye baskın düzenleyen polis ekipleri K.K.’nin zorluk çıkarması dolayısıyla savcılık talimatı alarak eve çilingir yardımı ile girdi.

Güçlükle etkisiz hale getirilen K.K., polis otosuna götürülürken bir daire sakini tarafından da yumruklu saldırıya uğradı.

Hayvan katili, polis ekiplerince götürüldüğü merkezde eşine de şiddet uyguladığı gerekçesi ile uzaklaştırma kararı olduğu ortaya çıktı.Onlarca Kediyi Katleden Cani Tüyler Ürpertti

Editör: Haber Merkezi