İzmir’in Buca İlçesinde gerçekleşen olayda, 17 yaşındaki genç silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Saldırı gerçekleştiren baba oğul tutuklanırken amca serbest kaldı. Tutuklanan baba, “Yaşının bu kadar genç olduğunu bilmiyordum çok üzgünüm” dedi.

Cinayet şüphelisi babanın emniyetteki ilk ifadesinde ise, 17 yaşındaki genç Yusuf Demir'i önceden tanımadığını, Yusuf Demir’in lise öğrencisi olduğunu ve yaşını öğrenince çok üzüldüğünü söyledi.

17 Yasindaki Genc

Son Dakika! Elazığ'da Deprem Meydana Geldi! Son Dakika! Elazığ'da Deprem Meydana Geldi!

Olay, Salı günü akşam saatlerinde Buca’ya bağlı Barış Mahallesi 299 Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre 17 yaşındaki Yusuf Demir sokakta iken bir araç yanına yanaştı. Araçta bulunan kimliği belirsiz kişilerce 17 yaşındaki gence tabancayla ateş edildi. Kafasına mermi isabet eden genç kanlar içerisinde yere yığılırken, araç olay yerinden hızla uzaklaştı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Kafasından yaralanan genç, bir vatandaş tarafından hastaneye götürüldü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç Yusuf Demir, burada verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Hayatını kaybeden 17 yaşındaki gencin cenazesi, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Polis ekipleri, kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadeleriyle sonucunda otomobili ve içerisinde olduklarını belirledikleri H.T., Ö.T. ve H.B.T., isimli şüphelileri yakaladı.

17 Yasindaki Genc1“Yaşını Öğrenince Çok Üzüldüm”

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki ifadesinde, tartıştıkları kişileri aradıkları sırada gençlerle karşılaştıkları, bu kişileri tanımadıklarını söylediler. Şüphelilerden H.T.'nin ifadesinde Yusuf Demir'i önceden tanımadığını, lise öğrencisi olduğunu ve yaşını öğrenince çok üzüldüğünü belirtip, doldur boşalt yaparken tabancanın hata sonucu ateş aldığını söyledi.

Editör: Haber Merkezi