Yaşlanma karşıtı fikirleriyle sık sık gündeme gelen Johnson, gençleşme çalışmalarına büyük bir kararlılıkla devam ediyor. Yılda 2 milyon dolar harcayarak çalışmalarına devam eden Johnson’ın değişim sürecini, yüz binlerce kişi ilgiyle takip ediyor.

Braintree şirketinin kurucusu Bryan Johnson, kişisel sosyal medya hesabından yüzünün yıllar içindeki dönüşümünü gösteren fotoğraflar paylaştı. Takipçileri tarafından epey ilgi çeken paylaşıma gelen yorumlar Johnson için pek iç açıcı olmadı.

X adlı uygulamada yapılan paylaşıma bir kullanıcı, “Yaşlanmayı durdurmaya çalışıyor… Fakat daha hızlı yaşlanmaya devam ediyor.” ifadelerinde bulundu.

Olumsuzlugun Pesine Dustu Daha Cok Yaslandi

Ankete Katılanların Çoğu Önceki Hâlini Beğendi

2018 tarihinde çekilen ilk fotoğrafından 2024 yılındaki son fotoğrafına kadar görünüşünün değiştiğini dile getiren Johnson, X kullanıcılarından fotoğrafları oylamalarını istedi.

Yaklaşık 43 bin kişi ankette katılımcıların yüzde 51,3’ü Johnson'ın 2018'de daha iyi göründüğünü belirtirken, yüzde 39,3’u ise onun en iyi göründüğü yılın 2024 olduğunu düşündü.

Olumsuzlugun Pesine Dustu Daha Cok Yaslandi3

30’dan Fazla Sağlık Uzmanıyla Çalışıyor!

46 yaşındaki Johnson 2021'den bu yana biyolojik yaşını tersine çevirmek için titiz bir program içerisinde yaşamına devam ediyor. Rutini, günde düzinelerce takviye almayı, haftada üç kez yüksek yoğunluklu egzersiz yapmayı ve düzenli kolonoskopiler ile MRI'ları içeriyor.

Program, 30'dan fazla sağlık uzmanından oluşan bir ekip tarafından destekleniyor. Doktorlarının söylediğine göre test sonuçları, Johnson'ın 37 yaşındaki birinin kalbine, 28 yaşındaki birinin cildine ve 18 yaşındaki birinin akciğer kapasitesine sahip olduğunu gösteriyor.

Yeşilçam’ın Yıldızı, Telefonda Aldığı Haber Yüzünden Kaza Yaptı! Yeşilçam’ın Yıldızı, Telefonda Aldığı Haber Yüzünden Kaza Yaptı!

Olumsuzlugun Pesine Dustu Daha Cok Yaslandi6

Oğlu ve Babasından Kan Aldırmıştı

Johnson, bir süre önce 17 yaşındaki oğlu ve 70 yaşındaki babasını kuşaklar arası kan değişimi için ikna etmiş; zamanın etkilerini azaltma konusundaki saplantılı kararlılığı eleştirilere yol açmıştı.

Bazı uzmanlar bu durumun ölüm korkusunun bir tezahürü olduğunu söylemiş, o ise “Yaptığım şey kulağa aşırı gelebilir ama yaşlanmanın kaçınılmaz olmadığını kanıtlamaya çalışıyorum” demişti.

Editör: Ali İhsan Sivrikaya