Her zaman umut ışığıyla bir ruhu aydınlatmasını bilen mükemmel öğretmenim, en çok değer verdiğim öğretmenim, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

“Öğretmen” kelimesini kalpten, duyumsayarak söylememi sağlayan güzel yol göstericim, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Size huzur ve mutluluk diliyorum, harika bir öğretmensiniz. Bizlerin de hayatına dokundunuz bu yüzden her zaman en iyisini hak eden ve alan biri olacaksınız. Her şey için teşekkür ederiz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Kitaptan değil, yürekten öğreten eşsiz bir insansınız. Varlığınız, destekleriniz ve bizi sevdiğiniz için minnettarız. Teşekkürler öğretmenim.

Kendi çocuğundan ayırmadan, ülkesine pırıl pırıl evlatlar kazandırmak için canını dişine takan hem ebeveyn, hem vatandaş, hem örnek kişilik, hem önümüzü aydınlatan ışık olan ve tüm görevlerinde en başarılı olan sevgili öğretmenim… Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Zorlukları aşmak, sabırla, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe, durmadan yürümeyi öğretmek… zor iş. Teşekkürler öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

İlim yolunu açan canım öğretmenim. İyi ki varsınız, iyi ki benim öğretmenimsiniz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Hayatımızda kalıcı izler bırakan, yürüdüğüm yolda elimi tutan değerli öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Çocuklarımıza emanet ettiğimiz, ikinci evlerinde de sıcaklığı bulmalarını sağlayan emektar ve cefakar insanlar! Minnettarız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Gösterdiğiniz sabır ve kararlılık karşısında hiçbir cahillik ayakta kalamaz. Cahilliğin düşmanı, eğitimin savaşçıları iyi ki varsınız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Denizli'ye Sanatla Baharı Getirdiler! Denizli'ye Sanatla Baharı Getirdiler!

Bugünkü başarımın kurucusu. Sizinle öğrendim korkmamayı, sizinle öğrendim yazmayı. Sizinle öğrendim nasıl ayakta kalacağımı ve sizinle öğrendim bu hayatta ayakta kalmayı. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Öğretmenler Gününü kutlamak vesile olmamalı; size inancınız, sabrınız, umudunuz ve kararlılığınız için her gün ne kadar teşekkür edilse az kalır. İyi ki varsınız öğretmenim!

Bilginizi ve tecrübenizi, sabrınızı ve azminizi, sevginizi ve emeklerinizi benden esirgemediğiniz için teşekkür ederim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Bugün hala bir çocuk gibi hayal kurabiliyor, yılmadan bu yolda devam edebiliyor ve üretebiliyorsam sizin sayenizde. Bana, ben olmayı öğrettiğiniz için çok teşekkür ederim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. 

Notlarımdan değil, sizinle konuşurken gözlerimden anlayın sevgimi. İyi ki varsınız, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Bilgiyi almak sizinle güzel. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. 

Sonsuz saygılarımı ve sevgimi kabul edin! Yaptığınız mesleğin kutsallığını kelimelerle ifade edemem. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Editör: Haber Merkezi