38 yaşındaki yabancı dil öğretmeni, sınavdan 100 puan alan öğrencilerine kahve ısmarlama sözü verdi. 16 Haziran’da gerçekleştirdiği sınav sonrası tam puan alan kız öğrencisi Ö.K.’yi evine davet etti.

S.Y.’nin 14 yaşındaki kız öğrencisi Ö.K.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilmişti.

İddialara göre öğretmen kahve ve şarap içtiği öğrencisine cinsel istismarda bulundu. Kendinden 24 yaş küçük olan öğrencisi ile aralarındaki iletişim cep telefonu üzerinden cinsel içerikli mesajlar ve fotoğraflar olarak devam etti.

Öğrencinin hareketlerinden şüphelenen ebeveynleri, Ö.K.’nin telefonunu kontrol etmesi üzerine ortaya çıkan olay sonrasında aile şoke oldu. Aynı telefondan kızları adına mesaj atıp buluşmak isteyen aile, kızlarını bekleyen 38 yaşındaki öğretmen ile kafede buluştu. Kavgaya dönüşen buluşmada, öğretmene ait otomobilin camları kırıldı, lastikleri patlatıldı.

Akvadi’de Gençlik Konseri Coşkusu Akvadi’de Gençlik Konseri Coşkusu

Öğrencisine Cinsel İstismarda Bulunup Büyük Sandım Dedi

Yetkililere bildirilen şikayet sonrasında, 'çocuğu müstehcen yayınları okumaya ve seyretmeye teşvik', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'çocuğun cinsel istismarı' suçlarından tutuklu yargılanan 38 yaşındaki S.Y için 22 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

S.Y'nin duruşmada, "Öğrencimin 15 yaşından büyük olduğunu düşünmüştüm, pişmanım" savunması yaptı. S.Y, ''Bana kendisine kahve ısmarlamamı söyledi. Benim evimde atölyem vardı. Onu görmek istediğini söyleyerek evime gelmek istedi, Ben de davet ettim. Kahvemizi içtikten sonra bana alkol almayı teklif etti. Birlikte şarap içtik, aramızda yakınlaşma başladı. Cinsel birlikteliğimiz olmadı. İlişkimiz devam ederken birbirimize mesaj ve görüntü atıyorduk. Ailesinin olaydan haberi olunca benimle buluşup ardından darp ettiler ve aracımı parçaladılar. Olayların bu noktaya geleceğini düşünmedim. Çok büyük hata yaptım. Pişmanım. Ayrıca kendisinin 15 yaşından büyük 16 yaşlarında olduğunu sanmıştım. Bana yaşıyla ilgili hiçbir şey söylememişti."dedi.

Editör: Haber Merkezi