Sosyal belediyecilik anlamında hayata geçirdiği projelerle Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Belediye Başkanı Niyazi Vural, üniversite öğrencilerine vize haftası dolayısıyla sıcak çorba ikramı yaptı. Gençlik merkezinde vizelerine çalışan öğrencilerle bir araya gelen başkan Vural öğrencilerle bir süre sohbet etti. Başkan Vural’ın Gençlik Merkezi ziyaretinde Gençlik Spor İlçe Müdürü Sadullah Şimşek ve AK Parti gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Arıkoğlu’da katıldı.

Denizli Ağası'nın Kızı Ümmü, Bekilli'de Boşluğa Düştü! Denizli Ağası'nın Kızı Ümmü, Bekilli'de Boşluğa Düştü!
Öğrencilerin sınav çorbası Başkan Vural’dan

Belediye Başkanı Niyazi Vural, Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer yerleşkesinde öğrenim gören Üniversite öğrencileri ile Çivril Gençlik merkezinde bir araya geldi. Vize haftası dolayısıyla Gençlik merkezindeki sınıflarda sınavlara hazırlanan öğrencileri ziyaret eden başkan Vural öğrencilere çorba ikramında bulundu. Geçen yıl uygulamaya konulan çorba ikramını bu yılda devam ettiren Başkan Vural öğrencilere sınavlarında başarı diledi.

Bir süre öğrencilerle sohbet eden Başkan Niyazi Vural daha sonra Gençlik merkezinde bulunan öğrencilere Kızılay işbirliği ile hazırlanan çorbayı dağıttı.  

Editör: Haber Merkezi