Patent Yarışında Denizli Temsil Edilemedi! PAÜ Listede Yer Almadı Patent Yarışında Denizli Temsil Edilemedi! PAÜ Listede Yer Almadı

PAÜ Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi'nde yatan çocuklara yönelik eğitici etkinlikler düzenledi. Anestezi Programı, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ile Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, serviste yatan çocuklarla bir araya gelerek hem eğlenceli hem de öğretici etkinlikler gerçekleştirdi. Bu projede yer alan öğrenciler, çocuklara hastalıklarını bir süreliğine unutturmayı amaçlayarak samimi bir atmosferde etkileşimde bulundu.

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda Topluma Hizmet Uygulamaları dersini yöneten Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Dilek Uludağ Kodal, öğrencilerinin gerçekleştirdiği projeyle çocukların duygusal dünyasına olumlu bir dokunuş yaptıklarını vurgulayarak, bu tür organizasyonların sayısının artması için bu çalışmanın ilham kaynağı olmasını umdu.

Editör: Haber Merkezi