Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Nuri Alço 7 Nisan’dan bu yana hastanede idi. Eskiehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Alço’nun temelde 3 sağlık sorunun bulunduğunu belirterek, nörolojik sıkıntıların başlangıç aşamasında olduğunu belirtti.  

Nuri Alcodan Sevenlerine Haber Var

Bulantı ve kusma sebebi ile çekilen MR’ın beynin arka bölgesinde milimetrik kanlanma olduğunu ancak bu durumun stabil seyrettiğini aktaran Doç. Dr. Sungur, Güç kaybı yok, konuşmasında problemi yok, tedavisini alıyor” dedi. Ayrıca daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçiren Alço’nun kalp ritmi bozukluğu ve kalp atımı ile ilgili sıkıntılar yaşadığını ifade etti. 

Ak Parti’nin Seçim Faturası Süleyman Çakır’a Kesildi! Ak Parti’nin Seçim Faturası Süleyman Çakır’a Kesildi!

Durumlarla ilgili gerekli müdahalelerin sürdüğünü açıklayan Mustafa Sungur, idrar söktürücü ve ritim bozukluğu tedavisiyle şu aşamada stabil durumda olduğu bilgisini verdi. 

Nuri Alcodan Sevenlerine Haber Var11Hayati Tehlikesi Görünmüyor 

Usta sanatçının genel sağlık durumuna değinen doçent, “Kendisini ziyaret ettim. Konuşabiliyor, daha rahat nefes alıyor. Aralıklı olarak oksijen tedavisi devam ediyor. Kalp problemi nedeniyle akciğerinde bir enfeksiyon vardı. Bununla ilgili de antibiyotik tedavisi sürüyor. Cuma günü başlayan olaylar silsilesi bugün itibarıyla daha stabil ve daha iyi. İnşallah sevenlerine daha iyi haberler vereceğiz. Şu aşamada hayati tehlikesi görülmüyor. Bugün ziyaret ettiğimde gülüyor, konuşuyor ve morali çok iyiydi” bilgisini kaydederken sevenlerine gönderdiği selamları iletti.  

Sanatçının eşi Burcu Alço ise “Çok zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Alço, “Dualarınızı esirgemeyin. Çünkü Nuri, benim, ailesi ve sevenleri için çok kıymetli, değerli. Dualarınızı eksik etmeyin” şeklinde konuştu.  

Nuri Alcodan Sevenlerine Haber Var1

Editör: Kardelen Başol