Bu yıl ikincisi düzenlenen Nilüfer şenlikleri büyük bir coşku ile yapıldı ve tamamlandı.

NİLÜFER ŞENLİĞİ BİNLERİ ÇİVRİL’DE BULUŞTURDU

Çivril’de Çiftçi Kabusu! Kuraklık Korkusu İle Eller Açıldı Çivril’de Çiftçi Kabusu! Kuraklık Korkusu İle Eller Açıldı

Çivril Belediyesi tarafından başlatılan Nilüfer şenliklerinin ikincisi, 24 Haziran Cumartesi gün düzenlenen açılış töreni ile başladı. 2 gün süren şenlikler 25 Haziran Pazar akşamı yapılan Ece Mumay konseri ile sona erdi.

NİLÜFER ŞENLİĞİ BİNLERİ ÇİVRİL’DE BULUŞTURDU

Çivril Belediyesi Kültür faaliyetleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen Nilüfer Şenlikleri tamamlandı. İki gün boyunca binlerce kişinin katıldığı şenliklerde Kano yarışları, yamaç paraşütü ve Paramotor hava gösterileri, halk oyunları ve konserler yer aldı. 24 Haziran Cumartesi gün Nilüfer Park’ta düzenlenen kortej yürüyüşü ile başlayan etkinliklere, Kaymakam Hasan Akbulut, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Nilgün Ök, Denizli Kültür Turizm İl Müdürü Turhan Veli Akyol ile çok sayıda misafir ve davetli katıldı.

NİLÜFER ŞENLİĞİ BİNLERİ ÇİVRİL’DE BULUŞTURDU

Şenlik alanında sona eren kortej yürüyüşünden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından törenin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Niyazi Vural yaptı. Konuşmasında Çivril’in son yıllarda en çok turist ağırlayan merkezlerden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Vural Çivril Belediyesi olarak başlattıkları Turizm Master Planının olumlu sonuçlarını almaya başladıklarını ifade etti. Konuşmasında şenliğe katılanlara teşekkür eden Başkan Vural Çivril’i marka şehir yapmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

NİLÜFER ŞENLİĞİ BİNLERİ ÇİVRİL’DE BULUŞTURDU

Belediye başkanı Niyazi Vural’ın ardından Kaymakam Hasan Akbulut, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli AK Parti Milletvekilleri Nilgün ÖK, Cahit Özkan ve Şahit Tin’de birer konuşma yaparak şenliğe katılanları selamladı. Konuşmaların ardından şenlik kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilerek şenliğin resmi açılışı yapıldı.

Açılışı yapan protokol üyeleri daha sonra stantları gezerek misafir ve esnaflarla sohbet etti. Protokol üyeleri daha sonra teknelerle göle açılarak Nilüfer tarlalarını gezdi. Protokol Üyeleri Gençlik Merkezi standını da ziyaret ederek burada ok atarak gençlerle bir süre sohbet etti.

Çivril Belediyesi Nilüfer Şenlikleri ilk gün gündüz programı kano yarışları, yamaç paraşütü gösterileri ve kültürel etkinliklerin ardından akşam düzenlenen Emre Dayıoğlu ve Uğur Önür konserleri ile tamamlandı.

Kıl Çadırda Göl Manzaralı Yemek Keyfi

Çivril Belediyesi ikincisini düzenlediği Nilüfer Şenliklerinde misafirleri ve sporcuları Lavanta Bahçesinin üst tarafına kurduğu kıl çadırda ağırladı. Hazırlanan yöresel yemekler Kıl çadırda misafirlere ikram edilirken şenliğe il dışından katılan sporcu ve davetliler göl manzarası eşliğinde otantik bir ortamda yöresel lezzetleri tatma fırsatı buldu.

Şenliklerin ikinci günü gündüz programında Yamaç Paraşütü, Minder güreşi müsabakaları yapıldıktan sonra, akşam bölümünde yarışmalara katılan ve derece alan sporculara ödülleri verildi. Şenlikler 25 Haziran Pazar akşamı düzenlenen Ece Mumay Konseri ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi