Çivril’de farklı okullarda değişik etkinliklerle kutlanan 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Nevişet Kameroğlu Ortaokulu öğrencileri tarafından da kutlandı.

Okul bahçesinde düzenlenen kutlama programına okulda eğitim gören öğrenciler ile öğrenci velileri ve Çivrilliler katıldı.

Denizli’de Görev Yapan Sarıkaya Uyardı! Çocuklarda Teknoloji Bağımlılığı… Denizli’de Görev Yapan Sarıkaya Uyardı! Çocuklarda Teknoloji Bağımlılığı…

Nevişet Kameroğlu Ortaokulu Öğrencilerden Eşsiz Bayram Kutlaması2

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 23 Nisan bayram kutlamaları 7’nci sınıf öğrencilerinin zeybek ve erik dalı halk oyunu gösterisi ile devam etti. Okulun 8’inci sınıf öğrencileri de bayram kutlamaları kapsamında hazırladıkları şiirleri okudu. Öğrenciler, süngerle su taşıma yarışması, kaşıkla Yumurta taşıma ve Unlu Bardaktan üfleyerek pinpon topu çıkartma yarışmaları ile okul arkadaşlarına ve ailelerine keyifli bir bayram hediyesi verdi.

Nevişet Kameroğlu Ortaokulu Öğrencilerden Eşsiz Bayram Kutlaması1

Nevişet Kameroğlu Ortaokulu’nda düzenlenen 23 Nisan ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları öğrencilere ödül verilmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi