Çivril İlçesi’nde muhtar adaylığını açıklayan PVC ustası, mahallesinde bulunan okulun tuvalindeki arıza ile yakından ilgilendi. Muhtar adayı tuvaletlerin lavabolarını yenilerken tavanlarını da lambri ile kapladı.

Muhtar Olmadan Dert Çözmeye Başladı

Yukarı Mahallenin köklü esnaflarından olan ve 2024 yerel seçimlerinde mahallesinden muhtara adayı olan Hüseyin Vural mahallede bulunan Cumhuriyet Kameroğlu kardeşler ilkokulunun eskiyen tuvaletlerini tamir ettirdi. Okulda eğitim gören mahalle sakinlerinin çocuklarından tuvaletlerin eski ve bakımsız olduğu ile ilgili duyumlar aldıktan sonra harekete geçen genç muhtar adayı “seçim çalışmalarımız ve mahalleli ile sohbetlerimizde mahallemizdeki okulun tuvaletlerinde ve lavabolarında eksikler olduğunu duyduk. Okul idaresi ile yaptığımız görüşme ile bunları yenileyebileceğimizi ifade ettik. Esnaf arkadaşlarla bir araya geldik tesisatçı arkadaşımız lavabo ve ayaklarını yeniledi, bizler de tavanları lambri ile kapladık. Okulun tuvaletlerini çocuklarımız için tertemiz ve kullanışlı bir hale getirdik” dedi. 

Muhtar Olmadan Dert Çözmeye Başladı

Yapılan işleri kendi imkanları ile karşıladığını belirten Hüseyin Vural “Okul bizim, mahallemizin çocuklarına hizmet ediyor. Okul yardımsever Kadir Kameroğlu’nun hayırsever evlatları tarafından yenilendi büyütüldü. Eski binada bazı aksayan yerleri de mahalle sakinleri olarak bizler yaptık. Mahallemiz ve çocuklarımız için elimizden gelen bir şey olduğu zaman yapmaya her zaman hazırız” dedi.

Editör: Haber Merkezi