2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü maçında 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım, hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde Barsinghausen'deki kamp merkezinde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası, basına açık gerçekleştirildi. Portekiz karşılaşmasına ilk 11'de başlamayan futbolcular, çalışmasını sahaya çıkarak gerçekleştirirken, diğer oyuncular ise salonda yenilenme çalışması yaptı.

Tedavisi süren İrfan Can Kahveci, idmanın ilk bölümünde takımla çalıştıktan sonra diğer bölümünü ise bireysel olarak çalışarak sürdürdü. Kasık bölgesinde sorun bulunan Arda Güler ise takımdan ayrı çalıştı. Dizindeki ağrı nedeniyle Portekiz karşılaşmasında forma giyemeyen kaleci Mert Günok, tedavisi sürdüğü için antrenmanda yer alamadı.

Milli Takimda Tepki Ceken Goruntuler Arda Gulere Mobbing Mi Var1

Montella ile Arda Güler Arasında Yaşanan Olay Tepki Topladı

Antrenman öncesi Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile Arda Güler arasında dikkat çeken bir olay yaşandı. Arda Güler, antrenman yeleğini alıp, çalışmalara katılmaya hazırlanırken, Montella genç futbolcunun elinden yeleği aldı ve Yusuf Yazıcı'ya verdi.

Bir süre ne yapacağını bilemeyen Arda Güler, Selçuk Şahin'in yanına gittikten sonra yanıt alamayınca ne yapması gerektiğini yardımcı antrenöre sordu. Takımdan ayrı çalışacağı belirtilen Arda Güler, bunun üzerine antrenmanın geri kalanını tek başına çalışarak geçirdi.

Montella ile Arda Güler arasında yaşananların videosu sosyal medyada gündem olurken, yaşanan bu olay sonrasında Arda Güler'in moralinin bozuk olduğu gözlendi.

TFF'den Açıklama Geldi

Türkiye Futbol Federasyonu, Vincenzo Montella ile Arda Güler arasında yaşanan olay ile ilgili açıklamada bulundu.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "A Millî Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur.

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Antrenman öncesinde millî futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır.

İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, millî futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir.

Kalbi Türk Millî Takımı için atan sağduyulu vatandaşlarımızın bu tür içeriklere itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi