Esnaf Odası önceki başkanlarından Ramazan Arslan ve önceki dönem MHP Çivril Belediye Meclis Üyesi Özgül Arslan’ın oğulları Melih Can Arslan’ın emlak ofisi dualarla açıldı.

MCA EMLAK DUALARLA AÇILDI

Genç girişimci Melih Can Arslan, MCA Emlak bürosunu açtı. Hükümet Caddesi üzerinde açılan işyerinin kurdelesini Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ve Esnaf Odası Başkanı Zeki Karahan ile Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif başkanı Gürol Mutlu kesti.

MCA EMLAK DUALARLA AÇILDI

Belediye Başkanı Niyazi Vural açılış öncesi yaptığı konuşmada yeni açılan işyerinin Arslan ailesi, Çivril ve Denizli’ye hayırlı olmasını dileyerek “ilçemize açılan her yeni işyeri bizleri mutlu ediyor. Açılan her ticari alan yeni istihdam alanı demek, ülke ekonomisine katkı demek, onun için büyüyen ve gelişen ilçemizde yeni işyerlerinin açılması mutluluk sebebimiz. Tabi ki işyerini genç arkadaşlarımızın açması ayrı bir gurur ve sevinç kaynağı. Açılan bu yeni işyerimiz inşallah bereketli kazançlar sağlasın, Melih kardeşimiz güzel işler yapsın. MCA Emlak Ofisi ilçemize ve Arslan ailesine hayırlı olsun” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından yapılan dua ile birlikte işyerinin kurdelesi kesildi.

Üreticiye Sorduk Denizli'de Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar? Üreticiye Sorduk Denizli'de Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar?
Editör: Haber Merkezi