Nilüfer sezonu ile başlayan Turizm sezonu öncesi Beydilli mahallesinde incelemeler yapan Koray Eren, Belediye Lavanta bahçesinin bakımsızlığı ve taş evin bitirilememesine tepki gösterdi.

Çivril Belediyesinin Beydilli mahallesinde yapımına başladığı konaklama evlerinin tamamlanmamış olmasına tepki gösteren İYİ Parti İlçe Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Koray Eren ‘Hazırladıkları Turizm Master Planı değil Vizyonsuzluk projesi’ dedi. Lavanta bahçesinin de bakımsız olduğuna dikkat çeken Eren “lavanta bahçesine bile bakamayan bir ekip Turizm master planından bahsediyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

MASTER PLANI DEDİKLERİ, VİZYONSUZLUK

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın Haziran ayı meclis toplantısında ‘24 – 25 Haziran tarihlerinde Beydilli Mahallesinde Nilüfer şenliği yapacağız’ demesinin ardından Beydilli mahallesine giden İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Koray Eren, Lavanta bahçesi, Taş Ev, Nilüfer Park ve Tekne turlarının yapıldığı iskele ile bekleme alanında incelemeler yaptı. Teknecilerle bir süre sohbet eden Eren, Çivril Belediyesinin Nilüfer sezonu ve şenliklere hazır olmadığını belirterek “vizyonsuzlukları her işlerinde kendini gösteriyor.”dedi.

Şenlik dedikleri Konserden ibaret

Şenlik, festival ve organizasyonların bölge ve şehir tanıtma açısından önemli birer araç olduğuna dikkat çeken Koray Eren “geçen yıl aceleyle başlattıkları Nilüfer şenliklerini bu yılda sürdürmeyi amaçlıyorlar. Ama plan ve organizasyonları yok düşünceleri konserden ibaret. Alt yapı ve konaklama alanı yeterlimi diye bakan hesap eden yok. Gelenleri tekne turuna çıkarıp gönderecekler. Nilüfer Park yaptılar, tuvaletler ateş pahası, teknecilerin kullanabileceği bir lavabo bile yok. Lavanta bahçesi bakımsız yarısı temizlenmiş yarısı ot içinde, dört yıl önce başladıkları taş ev öylece duruyor” dedi.

Tek adamın bildiği Çivril’e zarar veriyor

Çivril’de Kadın Tır Şoförü Erkeklere Taş Çıkarıyor! Çivril’de Kadın Tır Şoförü Erkeklere Taş Çıkarıyor!

Çivril Belediyesinin faaliyet ve çalışmalarının tek adam aklıyla yapıldığını ifade eden Koray Eren “dört yıldır Çivril Belediyesi bir kişinin dediği ile iş yapıyor. Allah nasıl bir beceri nasıl bir akıl verdiyse her işte uzman ve bilgi sahibi olan bu isim, lavanta bahçesini tasarlıyor, konaklama evlerini de tasarlıyor. Nilüfer Parkı inşa ediyor, teknecilerin turlarını biliyor, Millet bahçesini yapıyor, Miryokefalon alanını düzenliyor, köylerin yollarını açıyor. Manda çiftliği kuruyor, Kadın Kooperatifine el atıyor. Ama nedense yaptığı her iş ya yarım kalıyor ya da zarar ediyor. Dört yıl önce taş ev yapmaya başladılar Belediyede o kadar mühendis mimar varken yine iş bilenin aklıyla bir ev tasarladılar. Evin bitmediğine mi yansak bir şeye benzemediğine mi bilemedik. Ev bir hızla başladı, onca personel ve malzeme getirildi sonra ne olduysa bir durdu tam durdu. Malzemeye de yazık oldu onca işçinin emeğine de. Tek adam aklı Çivril’e hem vizyon hem de parasal anlamda çok zarar veriyor. Zararın neresinden dönülse kardır” dedi.

Editör: Haber Merkezi