Muhtar adayı Tokoğlu mahalle sakinlerinden büyük destek görüyor.

Şehir ismi verdi: Deprem uzmanı 6.5 depreme hazır olun dedi Şehir ismi verdi: Deprem uzmanı 6.5 depreme hazır olun dedi

Yukarı Mahalle Muhtar adayı Fethan Tokoğlu çalışmalarına aralıksız devam ederken mahalle sakinleri de Tokoğlu’na destek veriyor.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Yukarı mahalle muhtar adayı olduğunu açıklayan ve çalışmalarına başlayan Fethan Tokoğlu her fırsatta mahalle sakinleri ile bir araya gelerek mahalle ile ilgili proje ve fikirleri hakkında görüş alışverişinde bulunuyor. Mahalle sakinlerinden büyük destek gördüğünü belirten Tokoğlu “adaylığımı açıkladıktan sonra sokak sokak mahallede çalışma yaptım. Yukarı mahallenin röntgenini çektim. Mahalle sakinleri ile tek tek konuşarak istek ve önerilerini dinledim. Beklediğimden daha fazla ilgi ve alaka gördüm. Yukarı mahalle en iyisini hak ediyor. Bunu bir kez daha anladım” dedi.

Çivril merkezde en büyük mahallenin Yukarı Mahalle olduğunu ve en fazla seçmen sayısının Yukarı Mahallede olduğunu belirten Tokoğlu “yukarı mahalle ilçe merkezindeki en büyük mahallemiz. Seçmen sayımız 2 BİN 500 civarında, altı bin kişiye yakında mahalle sakinimiz var. Dolayısıyla Yukarı Mahalle her şeyin en iyisini hak ediyor. Bunun için adaylığımı açıklar açıklamaz çalışmaya ve herkesten görüş almaya başladım. Yılların getirdiği ihmal ve gecikmeyi bir an önce kapatmak için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

Çalışmalarında mahalle sakinlerinin fikirlerinin çok önemli olduğunu ifade eden Fethan Tokoğlu “tek taşla duvar olmaz. Yukarı mahalle de tek akılla yönetilmez. Onun için herkesten fikir ve öneri almaya çalışıyorum. Muhtarlık prensibim de bu olacak. Mahalle sakinlerinin ortak fikir ve önerileri ile yol yürüyeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi