Olay, Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de meydana geldi. İddiaya göre, bir bahçede görünen piton, bulunduğu ortamdan kaçarak bir daha görünmedi. Tedirgin olan mahalle sakinlerine uyarılarda bulunan muhtar Enver Kavak, ilk önce durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Dün akşam yılanın yeniden görüldüğü ve fotoğrafının çekildiği iddiası üzerine arama çalışmaları yeniden başlatıldı. Kaçan pitondan dolayı mahallede panik havası oluştu. İhbar üzerine itfaiye ekipleri bölgede arama çalışması başlattı.

Mahallede Yilan Panigi Nobet Tutuyorlar

"Nöbet Tutuyoruz"

Mahalle muhtarı Enver Kavak, "Yılan, girdiği yerden 2 gün önce çıktı. Bir kirpiyi yutmaya çalıştığı sırada vatandaşlar müdahale etti. Korkuyoruz, geceleri uyuyamıyoruz. İnsan görünce evin altına kaçmış, bir an önce bulunmasını istiyoruz. Tüm mahalle tedirgin ve uyuyamıyor. Yılanın yakalanmasını istiyoruz. Sadece bizim mahalle değil tüm Fethiye olay nedeniyle tedirgin" dedi.

Bakan Uraloğlu, “güneş enerjisi santralleriyle büyük tasarruflar sağlıyoruz” Bakan Uraloğlu, “güneş enerjisi santralleriyle büyük tasarruflar sağlıyoruz”

Mahallede Yilan Panigi Nobet Tutuyorlar1

Mahalle sakini Aydın Hancıoğlu ise, "Burada yaşayan insanlara yazık. Her gün insanlar burada bekliyor. Herkes çok perişan. Geliyoruz burada nöbet tutuyoruz. Gece çıkar dediler. Tavuk koyduk ama çıkmıyor. Sahibi varsa gelsin alsın. Kimse ona bir şey yapmaz" şeklinde konuştu.

Mahallede Yilan Panigi Nobet Tutuyorlar2

Mahalle sakini Durmuş Ali Gürsoy ise "Okula giden çocuklar var. Gece uyumuyorlar. Herkes tedirgin, yılanın bir an önce bulunmasını istiyoruz. Bize yardımcı olsunlar" ifadelerinde bulundu.

Muğla Milli Parklar Müdürlüğü tarafından uzman bir ekibin, olayla ilgili görevlendirildiği ve akşam saatlerinde Fethiye’ye geleceği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi