Çivril’de Babalar ve Çocuklar İçin Unutulmaz Bir Etkinlik Düzenlendi Çivril’de Babalar ve Çocuklar İçin Unutulmaz Bir Etkinlik Düzenlendi

Türkiye, Avrupa ve Dünyanın bileğini büken Çivrilli sporcular il seçmelerinde 24 madalya kazandı. Yeşil Çivril Belediye Spor Bilek Güreşi takımı sporcuları katıldıkları seçmelerde aldıkları madalyalar ile turnuvaya damga vurdu.

Katıldıkları ulusal ve uluslararası turnuvalarda kazandıkları madalya ve şampiyonluklarla Çivril’i başarı ile temsil eden Yeşil Çivril Belediye Spor Bilek güreşi takımı sporcuları Denizli’de yapılan okul sporları seçmelerinde toplamda 24 madalya kazandı.

Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural başarılı olan sporcuları tebrik ederek “14 Altın, 6 Gümüş, 4 Bronz madalya kazanarak ilçemizi başarı ile temsil eden ve Muğla’da düzenlenecek olan bölge seçmelerine katılmaya hak kazanan sporcularımızı kutlarım. Çivril Belediyesi olarak Çivrilli gençlerin ve sporcuların her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Sporcularımıza bundan sonra katılacakları turnuva ve şampiyonalarda başarılar dilerim” dedi. 

Yeşil Çivril Belediye Spor Bilek Güreşi takımı sporcuları kazandıkları madalyalar ile 7 – 8 Ocak tarihinde Muğla’da yapılacak Bölge seçmelerinde yarışmaya hak kazandı.

Editör: Haber Merkezi