Aldığı ilk üç hafta yenilgisini Burdur MAKÜ maçı ile unutturan Yeşil Çivril Belediye spor da gözler hafta sonu oynanacak Didim Belediye Saygın Yapı Spor Maçına çevrildi. Başkan Kerem Boso alınan üç puanın hem takım hem de seyircinin morallerini yükselttiğini söyledi.

Burdur MAKÜ maçında üç puan için büyük bir istek ve özveri ile oynayan oyuncularını kutlayan Boso “genç bir takımız. İlk üç hafta talihsiz yenilgiler aldık. Her maçımızda oyuncularımız büyük çaba sarf etti çok güzel oynadılar ama sonuca gidemediler. MAKÜ maçında sahada üç puanı çok arzulayan bir Yeşil Çivril Belediye spor vardı. Alınan puan ve galibiyetten dolayı oyuncularımızı kutluyorum. Hem takımın hem seyircinin bu galibiyet ve üç puana ihtiyacı vardı” dedi.

Hafta sonu Didim deplasmanına gideceklerini belirten Kerem Boso “Burdur MAKÜ maçı bizim için ligin ilk maçı oldu. İlk üç haftada aldığımız yenilgileri unuttuk. Bundan sonra önümüzdeki maçlara odaklandık. Bu takım iyi işler yapacak Didim maçına mutlak galibiyet ve üç puan için çıkacağız” dedi.

Denizli’de Geleneksel Futbol Turnuvaları Başladı Denizli’de Geleneksel Futbol Turnuvaları Başladı
Editör: Haber Merkezi