Türkiye'de 20 yıla yakın, farklı isimler ve konularla yayınlanan Kurtlar Vadisi geri dönüyor. Çok büyük bir kitleye sahip olan diziyi, izleyiciler merakla bekliyor. Necati Şaşmaz'ın başrolde oynadığı dizi hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. 

Yeni yayınlanacak olan dizinin adının Kurtlar Vadisi Kaos olacağı iddia edildi. Söylenen iddialara göre dizinin oyuncu kadrosunda Necati Şaşmaz, Erhan Ufak, Serdar Akkaya, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar'ın olacağı biliniyor.

Dünyada Bir İlk! Miss World Yapay Zeka Yarışması Yapılacak: Ödül 20 Bin Dolar Dünyada Bir İlk! Miss World Yapay Zeka Yarışması Yapılacak: Ödül 20 Bin Dolar

Nerede Yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi Kaos'un nerede yayınlanacağı konusunda net bir bilgi olmasa da, dijital platformlarda yayınlanacağı iddia ediliyor. 

Geçtiğimiz günlerde ise dizinin başrolü Necati Şaşmaz "397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak." ifadelerini kullanmıştı. 

Editör: Haber Merkezi