Tadı ile ağızlarda şölen yaşatacak olan şekerler fiyatı ile tat vermedi. Şekerler vatandaşların alışveriş listesinin başını çekse de fiyatları cepleri yakıyor. Vatandaşın alım gücünü zorlayan şeker ve çikolatalar bu bayramda misafirleri karşılamayacak gibi duruyor.

 “Kurban Bayramı'nda Kahve İle Sunulan Şekerler Daha Çok Satılıyor”

Denizlili vatandaşlar bayram hazırlıkları için kolları sıvadı. Kurban Bayramı şeker alışverişinde Ramazan kadar hareketli geçmiyor diyen şeker mağazası çalışanı Turgut Yamaç : “bu bayram şeker anlamında biraz durgun geçiyor. Ama yine de satışlar iyi. Vatandaşlar etten sonra kahve içecekleri için yanına mutlaka şeker veya lokum alıyorlar. Bu da bizim satışlarımızı olumlu etkiliyor.” dedi. 

“Şeker Fiyatları Hemen Hemen Geçen Seneyle Aynı”

Şeker fiyatlarının kilosunun 240 TL’den başladığını söyleyen şekerciler, vatandaşların mağazalarda her bütçeye göre şeker bulabileceklerinin altını çizdi. Şeker fiyatları aşağı yukarı geçen seneyle aynı, çok fiyat farkı olmadı diyen Yamaç: “ şekerlerde uçurum denecek kadar fiyat farkı oluşmadı. Hatta çoğu grupta fiyatlar aynı bile kaldı. 240 TL ‘den 1200 TL’ye kadar şeker var. Müşteri hangisini isterse alabilir. Yarım kilo da şeker alan var 1200 TL’ye bir kilo alan da var.”diyerek Kurban Bayramı öncesinde şeker fiyatları hakkında bilgiler verdi.  

CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI