Aday ve Belediye Meclis Üyesi belirleme sürecinin devam ettiği İYİ Parti’de, Çivril İlçe Başkanı Koray Eren, Başkan adaylığı için başvuru yapan isimlerle görüşmelerin devam ettiğini, meclis üyeliği içinde ince eleyip sık dokuyacaklarını ifade etti. İYİ Parti’nin seçimlerin ve sandığın gözde partisi olduğunu belirten Eren, “Seçim gezilerimizde gördüğümüz ilgi ve muhabbet beklediğimizin üstünde. Bu seçimde İYİ parti rekor kıracak” dedi.

“Millet Bizi Bekliyor”

Seçmenin 22 yıllık AK Parti iktidarında ekonomik ve sosyal olarak tükenme noktasına geldiğini belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Koray Eren, “Vatandaş her anlamda tükenmiş durumda. Ekonomik olarak sadece AK partiye yakın olanlar rahat, onun dışında toplumun büyük bir kesimi geçinmek değil yaşamak için çalışıyor. Bu ekonomik çöküntü, toplumsal ve sosyal çöküntüyü doğuruyor. Türkiye, tarihin hiçbir noktasında olmadığı kadar karamsar ve içinden çıkılmaz bir durumda. İYİ Parti bu karamsarlığı ve kötü durumu ortadan kaldırmaya geliyor. Yol haritamızı millet çizdi, rotamız net pusulamız millet. Gittiğimiz her köyde mahallede büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılanıyoruz. Milletin sinesinde yerimizi olduğunu görüyoruz. Millet 31 Mart’ta bizi bekliyor” şeklinde konuştu.

Başkan adaylığı için başvuruların olduğunu belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Eren, “Seçim süreci ile birlikte partimizden belediye başkanı olmak isteyen arkadaşlar adaylık başvurusunu yaptı. Acelemiz yok Yüksek seçim Kurulunun seçim takvimi ve süreci devam ediyor. Bu süreç içinde bizde aday adayları ile görüşmelerimizi tamamlayıp adayımızı açıklayacağız” dedi.

Seçimler için farklı yol haritaları hazırladıklarını da belirten Başkan Koray Eren, “Başkan adaylarımızın yanı sıra meclis üyeliği başvuru değerlendirmelerimizde sürüyor. Bu süreçte İYİ Parti tercih edilen bir parti oldu. Hem başkan adayımızı hem de meclis üyelerimizi belirlemede dikkatli davranacağız. CHP, AK Parti ve diğer siyasi partilerin adaylarına göre farklı yol haritaları hazırlıyoruz. Seçimde mutlak zafer ile çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Borç Açıklaması da Başkan Ertemur’dan Bakın Kaç Milyon! Bir Borç Açıklaması da Başkan Ertemur’dan Bakın Kaç Milyon!
Editör: Haber Merkezi