Konut kredileri son dönemde adeta tavan yaptı. Faiz oranlarının yükselmesiyle birlikte, aylık ödeme tutarları ciddi oranda artış gösterdi. Ancak yüksek faiz oranlarının gölgesinde, bazı bankalar cazip kampanyalar ile dikkat çekiyor. Bu bankalar arasında en uygun konut kredisi teklifini kimler sunuyor? İşte cevabı...

Konut Kredisinde Dusuk Faiz Veren Bankalar2

Düşük Faizle Kredi Veren Bankalar Hangileri?

Birçok banka, konut kredisi kampanyaları düzenleyerek müşterilere daha uygun koşullarda kredi sağlamaya çalışıyor. Peki, bu bankalar arasında en düşük faiz oranına sahip olanlar hangileri?

QNB Finansbank ve Akbank, şu anda piyasadaki en düşük faiz oranını (%2,99) sunarak dikkat çekiyorlar. Her iki banka da aylık taksit tutarını 15.399 TL olarak belirlemiş. QNB Finansbank, toplam ödemede 1.852.058 TL ile Akbank'a göre biraz daha avantajlı bir konumda.

Garanti BBVA, %3,13 faiz oranı ile aylık 16.047 TL taksit tutarı sunuyor.

Denizli Ticaret Odası’ndan, TOBB’ye Çıkarma Denizli Ticaret Odası’ndan, TOBB’ye Çıkarma

Türkiye İş Bankası ise %3,15 faizle, biraz daha yüksek bir taksit tutarı olan 16.140 TL'yi teklif ediyor. Bu oranlar, sektördeki ortalamaya göre hâlâ rekabetçi.

HSBC ve Fibabanka, sırasıyla %5,00 ve %5,32 faiz oranı ile piyasanın en yüksek taksit tutarlarını sunuyor. HSBC'nin aylık taksit tutarı 25.072 TL iken, Fibabanka 26.653 TL aylık ödeme talep ediyor.

Editör: Haber Merkezi