İYİ Parti Denizli kongresi öncesi il başkan adayları Çivril ilçe teşkilatını ziyaret etti.

KONGRE ÖNCESİ ADAYLAR ÇİVRİL’E GELDİ

İlçe kongrelerini tamamlayan ve il kongresine hazırlanan İYİ Parti’de saha çalışmaları devam ediyor. İl başkanlığına aday olan Zafer Kaplan ve Özer Tunçtürk 8 Ocak 2023 tarihinde yapılacak il kongresi öncesi ilçe teşkilatları ile bir araya geldi.

İYİ Parti İl Kongresinde il başkanlığına aday olan iki isim Çivril İYİ Parti İlçe yönetimi ile bir araya geldi. İlçe başkanı Koray Eren ev sahipliğinde ilçe binasında partililer ve il kongresi delegeleri ile toplantı yapan iki başkan adayı 2023 seçimleri öncesi parti adına koydukları hedefleri paylaşarak delegelerden kongre sürecinde destek istediler.

İl Başkan adaylarının ziyareti ile ilgili olarak açıklama yapan İYİ Parti ilçe başkanı Koray Eren “8 Ocak tarihinde yapılacak il kongremizde il başkanlığına aday olan iki başkan adayımız teşkilatımız ve üyelerimiz ile bir araya geldi. Kendilerini tanıttı. İYİ Parti kurulduğu günden bugüne demokrasiyi en iyi şekilde işleten ve uygulayan parti olmuştur.

Her iki başkan adayımız da bugüne kadar partiye destek vermiş, parti içinde gayret göstermiş önemli isimlerdir. Kongremizde kazanan kaybeden diye bir şey olmayacak. 8 Ocak’ta İYİ Parti ve Denizli kazanacak. Biz ilçe yönetimi olarak İYİ partimizi Denizli’de en iyi şekilde temsil edecek ve 2023 seçimlerinde başarı kazanmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Parti binasında partililerle bir süre sohbet eden iki başkan adayı daha sonra Çivril’den ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi