Kocaeli’den İzmir seferi için kalkan M.D. hakimiyetindeki 41 ACR 055 plakalı otobüs, Bursa-İstanbul yolu Orhangazi Tüneli girişinde gece saatlerinde sebebi bilinmeyen bir şekilde yanmaya başladı. Alevleri fark eden otobüs şoförü M.D. aracı kenara çekip, 39 yolcuyu tahliye etmeyi başardı. Araç hızla alev topuna dönüşürken, o anlar kameraya yansıdı. Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerince yangın söndürülürken, otobüs hurdaya döndü.

Kocaeli’den İzmir’e İşçi Götüren Otobüs Alev Aldı! 2

Yangın sebebiyle dumandan 16 yolcu etkilendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla bölgedeki hastanelere sevk etti. Öte yandan, işçilerin Bergama’da bulunan bir tesiste çalışmak üzere İzmir’e gittiği öğrenildi. Tedbir amaçlı durdurulan trafik, tüneldeki dumanın azalmasıyla tek şeritli olarak tekrar kullanıma açıldı.

Alevlere Tslim Oldu

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Üniversite Öğrencisinin Şüpheli Ölümü: Kız Öğrenci Yurt Yatağında Ölü Bulundu! Üniversite Öğrencisinin Şüpheli Ölümü: Kız Öğrenci Yurt Yatağında Ölü Bulundu!

Kocaeli’den İzmir’e İşçi Götüren Otobüs Alev Aldı! 3

Editör: Durmuş Özke