31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için adayların hummalı çalışmaları devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve gezilerine devam eden , “Uyumamak, yorulmamak ve durmamak üzere bir yolculuğa çıktık. Çivril için yapacağımız çok şey var” dedi. 

Çivril’de siyasi hoşgörü ve nezaket hamlesi başlatan bu kapsamda da Belediye başkan adayı olan Kemal Aslan, mahalle ve esnaf ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor. Yoğun bir tempo ile çalışmalarını devam eden Bağımsız Aday Kemal Aslan ,“Uyumamak, yorulmamak ve durmamak üzere bir yolculuğa çıktık. Çivril için yapacağımız çok şey var. Atatürk’ün dediği gibi ‘dinlenmemek üzere yola çıkanlar yorulmazlar’ diyoruz ve Çivril için koşmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.  

Çivril İçin İş Birliği Yaparız Mesajı 

Siyasetin hizmet ve proje yarışı olması gerektiğini dile getiren Aslan, son yıllarda siyasi arenada yaşanan yozlaşma ve kırgınlıkları ortadan kaldırmak adına Çivril’de uygulamaya başladıkları ‘siyasi Nezaket ve Hoşgörü’ fikrinin büyük ilgi gördüğünü belirtti.  

Siyasetin kırgınlık değil birleştirici yönü olması gerektiğini de ifade eden Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, “Sloganımız Çivril için el ele’ amacımız el birliği ile Çivril için üretmek Çivril için çalışmak. Bunu yaparken kırmaya küsmeye değil birleşmeye ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Bunun için kalbi Çivril için atan, Çivril için çaba sarf eden ve Çivril için fikir üreten tüm başkan adaylarını ziyaret ettik. Başarı diledik kendi fikir ve çalışmalarımızı anlattık. Bizim derdimizde aşkımız da Çivril, Çivril için yol yürüyen kalbi Çivril için atan Çivrillilerle her zaman bir araya geleceğiz konuşacağız fikir üreteceğiz” dedi.  

“Çivril’e Gerçek Belediyeciliği Getireceğiz” 

Çalışmaları hakkında bilgi veren Aslan “ben 10 Ocak tarihinde aday gösterildikten sonra saha çalışmalarıma başlamıştım. Kadın ve Gençlerden oluşan farklı üç ekip halinde Çivril’in tüm mahallelerini ziyaret etmiştim. Şimdi ikinci mahalle ziyaretleri turuna başladık. İlçe merkezimizde de çalışma ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Bizim de STK, Kamu kurum ve Siyasi parti ziyaretlerimiz sürüyor. Güzel bir hava ve sinerji yakaladık. Bu sinerji ile 31 Mart seçimlerinde Çivril’de gerçek belediyeciliği getireceğiz” şeklinde konuştu. 

Başkanlar 1 Mayıs'ta Konuştu, Şeniz Doğan Hedefin İktidar Olduğunu Söyledi Başkanlar 1 Mayıs'ta Konuştu, Şeniz Doğan Hedefin İktidar Olduğunu Söyledi

“ Çivril’e Gerçek Belediyeciliği Getireceğiz”2

En büyük Destek Kadın ve Gençlerden 

Seçim çalışmaları için saha çıktıkları ilk günden itibaren kadın ve gençlerin büyük sevgi ve ilgisi ile karşılaştıklarını belirten Bağımsız Aday Kemal Aslan, “Mahallelerde gençler ve kadınlardan büyük ilgi görüyoruz. Onların sevgisi ilgisi bizleri motive ediyor. 10 Ocak’tan itibaren hiç azalmayan bir ilgi var. Bu sevgi ve ilgi bizleri, Atatürk’ün yolunda başarıya götürecek” dedi. 

Çalışmalarımız İvme Kazanacak  

Mart ayında seçim çalışmalarında yeni bir sürece gireceklerini belirten Kemal Aslan “Ocak ayında başlayan kutlu zafer yürüyüşümüz mart ayı ile birlikte hız ve ivme kazanacak. Projelerimizle birlikte fikir ve hedeflerimiz ön plana çıkacak. Sosyal, Adil, Şeffaf ve Derman Belediyeciliği Çivril ile buluşturacağız” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi