Esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdüren Kaymakam Hasan Akbulut kurum ziyaretlerine de devam ediyor.

Kaymakam Hasan Akbulut eğitim öğretim yılının sonu yaklaşırken Çivril’de eğitim veren 4 – 6 yaş Kur’an Kursu anaokullarını ziyaret ederek mezuniyet programına katıldı. Kaymakam Akbulut, Menteş mahallesinde bulunan Ali Ceylan Anaokulunda da incelemelerde bulundu.

KAYMAKAM HASAN AKBULUT ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Çivril Müftülüğü bünyesinde eğitim veren 4 – 6 yaş Kur’an Kursu anaokulu öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Ahmetçik Mesireliğinde düzenlenen program ile öğrenciler karne ve mezuniyet belgelerini alırken törene Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkan vekili Lütfi Karaman, Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan ve İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi ile öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan kaymakam Hasan Akbulut öğrencilere eğitim hayatlarında başarı diledi. Tören öğrencilerin hazırladığı gösteriler ve şiir okumaları ile sona ererken mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri protokol tarafından verildi.

Çivril’de Kadın Tır Şoförü Erkeklere Taş Çıkarıyor! Çivril’de Kadın Tır Şoförü Erkeklere Taş Çıkarıyor!

Kaymakam Hasan Akbulut günün ikinci programında Menteş Mahallesinde eğitim veren Ali Ceylan Anaokulunu ziyaret etti. Okul müdürü ve öğretmenleri ile bir süre sohbet eden kaymakam Akbulut daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerin derslerine katıldı.

Kaymakam Hasan Akbulut’un anaokulu programlarına Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi