ADD Çivril Şubesi Cumhuriyetin yüzüncü yılında Karayahşiler mahallesine yakışır bir büst yaptırdı. Çivril’in en büyük mahallelerinden biri olan Karayahşiler mahallesinde yapılan Atatürk büstü düzenlenen törenle açıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Çivril Şubesi Karahayşiler mahallesinde bulunan ve zamanla solan Atatürk bütünü yenisi ile değiştirdi. ADD’nin öncülük ettiği büstün yapımını genç Mimar Özgün Şafak üstlendi. Yeni büst, Cumhuriyetin kuruluş günü olan 29 Ekim Pazar günü düzenlenen tören ile açıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Önceki dönem Belediye Başkanlarından Hakkı Aslan, törende bir konuşma yaparak Cumhuriyet ve Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetinin vazgeçilmez değerleri olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından büst, Hakkı Aslan, ADD Çivril Şube Başkanı İsmail Kaplan, CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş, mahalle muhtarı Hasan Solmaz’ın kestiği kurdele ile açıldı.

Tören hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Karayahşiler mahallesinde açılan Atatürk Büstü açılışına önceki dönem Belediye Başkanı Hakkı Aslan, ADD Çivril Şube Başkanı İsmail Kaplan, CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş, CHP Belediye Meclis üyeleri Semih Dere ve Nuran Şafak, büstün yapımını üstelenen mimar Özgün Şafak, Muhtar Hasan Solmaz, ADD Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Kemal Aslan, Selvi Köksal ile mahalle sakinleri ve ADD Çivril şubesi üyeleri katıldı.

Dünyadaki Gelişmeler Denizli’ye Sıçradı! Dünyadaki Gelişmeler Denizli’ye Sıçradı!
Editör: Haber Merkezi