Denizli Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç sosyal medya hesabında Erkan Hayla’nın Belediye Başkanlığında gerçekleşen bir meclis toplantısı kararını paylaştı. Akçay üzerine yapılması planlanan köprünün mevzu olduğu Kale Belediyesi meclis kararında o dönem için meclis üyesi olan Mehmet Salih Sağınç’ta bir konuşma gerçekleştirdi. 

Mhgj

O meclis toplantısındaki konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşan mevcut Başkan Mehmet Salih Sağınç paylaşımının üzerine, “Çaldıysak beraber çaldık, sattıysak beraber sattık denen dönemdeki duruşumuz ve görüşümüz. Biz hala aynı duruş ve görüşteyiz” notu düştü. Bunun üzerine bir vatandaş, Başkan Sağınç’ın paylaşımının altına, “Sayın başkanım hazır yapılı köprünün yanına köprü yapmak nedir? Tüyü bitmemiş yetimin hakkı var yazlık günah onun adını hiç anmıyorsunuz bırak çamur siyaseti. Ben buradan şunu çıkarıyorum demek ki siz bu dönemde verdiğiniz vaatlerin sözünü tutmayacaksınız. Önceki dönemde geldiniz büyükşehir başkanımız ile bir sürü söz verdiniz. Nerde bunlar 6 yıldır bir şey yapmadınız. Bırakın masal anlatmayı gözünüzü seveyim.  

Madem belediyeyi bu kadar düşünüyordun TOGG makam arabası alacağına bir kepçe veya bir iş makinası alaydın ya halka hizmet ederdi en azından. Haksızsam haksızsın deyin başkanım” şeklinde yorum yaptı.  

Paylaşımın altına bu şekilde yorum yapılmasından rahatsız olan Başkan Sağınç vatandaşa şu şekilde karşılık verdi: “Bizim yerli milli gururumuz TOGG sizi niye bu kadar rahatsız ediyor anlamış değilim. Yoksa siz yerli ve milli değil misiniz? Çünkü profilinizden ne idiğünüz anlaşılmıyor da!!!” 

Özgür Özel’den Çavuşoğlu’na Övgü Dolu Sözler! Özgür Özel’den Çavuşoğlu’na Övgü Dolu Sözler!

Kale Belediyesi

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli