Çivril Belediyesi Kültür ve spor çalışmalarına devam ediyor.

Cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla okullar arası voleybol turnuvası ve satranç turnuvası düzenleyen Çivril Belediyesi kadınlar için ücretsiz Pilates ve Zumba kursu açıyor.

‘Sağlıklı bir yaşama adım atmak artık çok daha kolay’ sloganıyla yola çıkan Çivril Belediyesi Zumba ve Pilates kursu açıyor. Ücretsiz verilecek kurslar Gençlik merkezinde spor eğitmeni Gülsüm Öztürk Doğan tarafından haftanın altı günü yapılacak. Çivril Belediyesi Beyaz Masa’da Ekim ayı sonuna kadar alınan kayıtlardan sonra başlayacak olan kursların 4 ay süreceği belirtildi.

Spor kursları hakkında Belediye Kültür İşleri Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede, "Her kesimden vatandaşımız için sosyal hizmetler vermeye önem veriyoruz. Bu kapsamda Çivrilli kadınlarımız için 4’er aylık periyotlar halinde pilates ve zumba kursları açıyoruz. Kadınlarımızın sağlıklı bir şekilde spor yapabilmeleri ve sosyal hayata dahil olmaları için açılan kurslar Gençlik Merkezinde haftanın altı günü yapılacak. Zumba ve Pilates kursuna katılmak isteyen vatandaşlarımızı Çivril Belediyesi Beyaz Masa birimine kayıt yaptırmaları gerekmektedir” denildi.

Denizli Fırsatlar Şehri! Çevre İller Denizli’yi Sevdi Denizli Fırsatlar Şehri! Çevre İller Denizli’yi Sevdi
Editör: Haber Merkezi