Sıcak yaz aylarının gelmesiyle birlikte klima satışlarında artış yaşanırken, Kaira'nın agresif fiyat politikası tüketiciler için sevindirici bir gelişme oldu. Bu indirimlerle klima almak isteyenler, uygun fiyatlarla kaliteli ürünlere sahip olma fırsatını yakalıyor.

Klima satışları ülke genelinde artmaya başlamış durumda. Talebin artmasıyla birlikte klima fiyatları da zamlandı. Günccel olarak klima fiyatlarının ortalama 30.000 TL civarında olduğunu söyleyebiliriz.

Türkiye’de rekabeti üst seviyelere taşıyan markalar da mevcut. Bunlardan birisi de Kaira. Japonya’nın önde gelen klima üreticilerinden biri olan Kaira, Türkiye pazarındaki rekabeti arttırabilmek adına önemli hamleler yapıyor.

18-32 yaş arası artık para ödemeyecek: Ücretsiz olacağı açıklandı 18-32 yaş arası artık para ödemeyecek: Ücretsiz olacağı açıklandı

Nitekim bu hamlelerden birisi de uygun fiyata klima satmak. Üstelik rakiplerinin çok daha altı fiyatlara. Şu anda Kaira’nın DTXR25E 9000 BTU modeli, A++ teknolojisi ile dikkat çekiyor. 54 dB ses seviyesiyle dikkatleri üzerine çeken klima, Inverter özelliğine de sahip. Hali hazırda 150 değerlendirmede 5 üzerinden 4.5 yıldız alan klima fiyatıyla rakiplerini geride bırakmayı başarıyor.

Japon klima devi fiyatlarını düşürdü, bu fiyata daha klima alamazsınız
Hali hazırda bazı e-ticaret sitelerinde indirim kuponları da devreye girebiliyor. Bu sayede zaten kampanyalı satılan klimanın fiyatı biraz daha düşmüş oluyor.

Genel olarak klimanın hayli başarılı olduğu bir gerçek. Özellikle de rakipleri ile karşılaştırıldığında tam bir fiyat performans ürünü gibi duruyor. İşin güzel yanı ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle alabiliyor olmanız.

FİYATINI DA PAYLAŞTILAR

Bazı e-ticaret sitelerinde sunulan indirim kuponları sayesinde, halihazırda kampanyalı olan klima fiyatları daha da cazip hale geliyor. Rakipleriyle karşılaştırıldığında fiyat performans açısından öne çıkan bu klima, kısa süreliğine 17 bin liradan satışa sunulacak ve peşin fiyatına taksit imkanıyla tüketicilere sunulacak.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ