Çivril İYİ Parti İlçe Başkanlığı, merkez üssü Seferihisar ilçesi olan ve farklı şehirlerden de hissedilen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından yardım elini uzatmak üzere harekete geçti. Bölgeye, deprem sonrası ihtiyaçları göz önünde bulundurarak battaniye ve ihtiyaç malzemesi gönderildi.

İYİ PARTİ İZMİR’İN YANINDA
Deprem sonrası harekete geçen İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İzmir’e omuz ver Denizli sloganı ile Çivril İlçe teşkilatı da İzmir’e omuz ver Çivril sloganı ile ihtiyaç sahiplerine yardım malzemesi toplamak için Pazar gün duyuru yaptı. Yapılan duyuru ile 12 saat gibi bir sürede toplanan malzemeler İzmir’e ulaştırılmak üzere İYİ Parti il binasına gönderildi.
Deprem bölgesine gönderilecek yardım aracını yolcu eden İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı, “İYİ PARTİ Çivril Teşkilatı olarak 12 saat içinde battaniye, yorgan, bebek bezi, bebek maması ve ihtiyaç malzemesini deprem bölgesine ulaştırmak üzere yola çıkardık. Büyük bir dayanışma örneği gösteren teşkilatıma ve hayırseverlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İYİ ki varsınız” ifadelerini kullandı. İYİ PARTİ İZMİR’İN YANINDA

Editör: Haber Merkezi