İstanbul Sultangazi’de yaşanan acı olay görenlere “Allah belanızı versin artık!” yorumları yaptırdı. ,İki bina arasındaki boş arazide bina sakinlerinin baktığı anne kedi, kısa süre önce 4 yavru verdi.  

Istanbulda Gozu Yeni Acilmis Kedileri Katlettiler22

Okul Müdürünü Vurmuştu Yabancı Uyruklu Öğrenci Konuştu! Okul Müdürünü Vurmuştu Yabancı Uyruklu Öğrenci Konuştu!

Korkunç Manzara! 

İddiaya göre kedileri beslemeye giden bina sakini Gül Koçak, anne kedinin sesini duydu. Aşağıya inip baktığında ise korkunç manzara ile karşı karşıya kaldı.  

Gördüğü acı verici manzara karşısında gözyaşlarını tutamayan Koçak, katledilmiş 3 yavru kediyi gömdü. Anne ve dördüncü yavru kedinin de kayıp olduğunu fark eden hayvansever kadın yıkılmış durumda.  

Istanbulda Gozu Yeni Acilmis Kedileri Katlettiler

“Burada Beslememi İstemeyen Kişiler Yaptı!” 

Üç gündür kedileri beslediğini söyleyen Gül Koçak, “Ben buraya onlar için kutu getirip yuva yaptım, yavrular üşümesin diye. Bunu yapan iki kez yırttı attı kutuyu. Hayvanlara çok eziyet etmişler, basmışlar üstlerine. Hayvanlardan ne istediniz ağızları var dilleri yok. Vicdansızlar. Küçücük kutuya sığdıramadınız.” diyerek gözyaşı döktü.  

Istanbulda Gozu Yeni Acilmis Kedileri Katlettiler1

Koçak, “Bunları sahiplenmiştim. Dört yavru vardı. Boş arsaya yuva yaptım. Hayvanları burada dövmüşler, bir de üstüne basıp ciğerlerini çıkarmışlar. Böyle vicdansızlık, böyle insafsızlık olmaz. Kimseye zararı olmayan bu hayvanlardan ne istedin? Sabah bu hayvanların annesinin çığlığını duydum, gözümün önünden gitmiyor. Resmen havaya doğru bakarak, bağırıyordu. İçim yandı. Şurada küçük bir kutu vardı kutunun içinde büyüsünler dedim. Size ne zararı var? Bunu yapan aklı başında yetişkin biri, çocuk yapmaz. Çünkü, çocuklar besliyordu. Bunu, hayvanları burada beslememi istemeyen kişiler yaptı. Üç gündür burada hayvanlar üç gündür bakıyorum. Anne kedi, kayıp olan diğer yavrusunu aramaya mı gitti bilmiyorum. Hayvanlara bunu yapan, insanlara neler yapmaz?” şeklinde konuştu. 

Editör: Kardelen Başol