Çivril İlçesi’nde buluna Işıklı Gölü’nde nilüferlerin açması ile birlikte göl mavi, yeşil ve beyazın buluştuğu nokta haline geldi. Nilüfer çiçeklerinin Işıklı Gölü’nün yüzeyini kaplamasının ardından, 1 Haziran itibariyle tekne turları başladı.

MANZARAYI GÖRENLER İSYAN ETTİ MANZARAYI GÖRENLER İSYAN ETTİ

Işıklı Gölü’nde Nilüfer Şöleni Başladı2

Beydilli Mahallesine gelen misafirler, tekne turları ile eşsiz güzelliğin tadını çıkarma fırsatı buluyor.

Işıklı Gölü’nde Nilüfer Şöleni Başladı

Tekne Turu Fiyatları Ne Kadar?

Beydilli Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Ferit Oğuz, Işıklı Gölünde tekne turunun fiyatının bu yıl 800 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

D J I 0447

Tekne turları ile ilgili bilgi veren Ferit Oğuz, 1 Haziran itibariyle tekne turlarımız başladı. Uzak illerden tur şirketleri ile gelen misafirlerimiz, tekne turlarını başlamasının ilk günü de gelmeye devam etti. İnşallah iyi başladı, iyi biter. Tur fiyatlarımız 800 liradan açılış yaptık. Devam ediyoruz. Turlarımız 1 saat sürüyor. 1 saat sürdüğü ve benzin fiyatları yüksek olduğu için bu yıl fiyatlarımız 800 lira olarak belirlendi” dedi.

Işıklı Gölü’nde Nilüfer Şöleni Başladı1

Görsel Şölen 3 Ay Sürüyor

İlginin yoğun olduğunu söyleyen Oğuz, “Şuanda bizim burada 55 teknemiz var ve hepsi çalışıyor. Önümüzdeki günlerde 60 tekne olacağız. İlk günden hakikaten nilüfer çiçeklerine karşı yoğun bir ilgi var. Nilüfer çiçekleri sadece 3 ay açıyor. Herkesin de görmesini tavsiye ederiz. Gelmelerini görmelerini isteriz. Kurban Bayramında daha çok yoğunluk olmasını bekliyoruz.  Başka bir gelir olmadığı için tekne turları Beydilli Mahallemize iyi bir gelir oldu” dedi.

Işıklı Gölü’nde Nilüfer Şöleni Başladı3