Çivril’in ilk kadın muhtarı olmak istediğini belirten Özlem Açar “kadın elinin değdiği yer cennet olur, Akpınar Mahallesini güzelleştirmek bir kadına nasip olacak” dedi.

Akpınar mahallesinin yeni kurulan bir mahalle olmasının iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Özlem Açar “Akpınar mahallesi yerleşimin yeni yeni başladığı, şehirleşmenin yeni planlandığı bir mahalle. Bu durumu avantaja çevirmek bizim elimizde. Muhtar olarak mahallemizi cennet bahçesi gibi güzel bir yer yapmak için yola çıktım. Kadın elinin değdiği her yer düzen ve intizam içinde olur” dedi.

Denizli’den Açıklama: Ahmet Davutoğlu “Ben Başarılıyım Parti Başarısız” Dedi Mi? Denizli’den Açıklama: Ahmet Davutoğlu “Ben Başarılıyım Parti Başarısız” Dedi Mi?

Adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına aralıksız devam eden Açar “muhtar adayı olmadan önce de mahalle sakinlerimizle içli dışlı bir yaşantım vardı. Aday olduktan sonra insanlar beni daha çok görmek, daha çok konuşmak, istek ve taleplerini iletmek istiyor. Kendilerini anlayan ve her aradıklarında ulaşabildikleri biri olmaktan çok mutluyum. Adaylık sürecinde bana bu kadar güvenen ve destek veren insanların olması ayrı bir sevinç kaynağı. Bu sevgi ve güvene layık olmaya, Akpınar için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Çivril’de seçilen ilk kadın muhtar olmak istediğini ifade eden Özlem Açar, kadınların iş hayatından, siyasete birçok alanda başarı ile yer aldığını belirterek “iş ve siyaset hayatında başarı ile çalışan birçok kadın var benim amacım, kadınların birçok şeyi başarabildiği gibi muhtarlığı da en iyi şekilde yapabileceğini göstermek ve Çivril’de seçilen ilk kadın muhtar olmak.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında mahallede yaşayan herkesle iletişime geçmeye çalıştığını belirten Özlem Açar “mahallemde yaşayan herkesle iletişim halindeyim, gitmediğim, tanımadığım, görmediğim kimse yok, muhtarlık işin resmiyeti olacak. Benim amacım Mahalleye kadın eli değsin, mahallemizin sorunlarına en kısa sürede çözüm üretelim, Akpınar daha yaşanabilir hale gelsin. Bu yüzden bu yola çıktım. İnşallah bunu başaracağım” dedi.

Editör: Haber Merkezi