BAL mücadelesinde Isparta Fatih stadında Kumluca Belediyespor’a konuk olan Yeşil Çivril Belediyespor sahadan istediğini alamadı.

Ligin ikinci yarısına iyi başlamak isteyen Yeşil Çivril Belediyespor geçen hafta evinde aldığı yenilginin ardından Kumluca Belediyespor karşısında da mağlup oldu. Isparta’da oynanan maçın ilk yarısı 1- 1 biterken Kumluca Belediyespor ikinci yarıda bulduğu goller ile farka gitti.

İki takımında komntrollü başladığı maçın ilk golü 20’inci dakikda ev sahibi Kumluca Belediyespor’dan geldi. Gelişen atakta topla buluşan Tunahan takımının ve maçın ilk golünü attı. Gole 30’uncu dakikada Mustafa Tarhan ile cevap veren Yeşil Çivril Belediyespor soyunma odasına 1 – 1 ‘lik eşitlik ile gitti.

Kumluca Belediyespor daha istekli başladığı ikinci yarının hemen başında Emir’in ayağından bulduğu gol ile skoru 2 -1 yaptı. Skor üstünlüğü ile daha organize ataklar geliştiren Kumluca Belediyespor ikinci golden 4 dakika sonra Uğur Durmuş’un ayağından üçüncü golü buldu.

Skorun 3 -1 olmasından sonra daha rahat bir oyun sergileyen Kumluca Belediyespor 90+5’te Esen Yılanlı’nın attığı gol ile maçın skorunu belirledi.

Elraenn ve Ünlü Futbolcu Pique Buluştu, Ortaya Yeni Takım Çıktı Elraenn ve Ünlü Futbolcu Pique Buluştu, Ortaya Yeni Takım Çıktı
Editör: Haber Merkezi