Aslen Çivril’in Koçak Mahallesinden olan Ali Türk 1996 yılında Ankara’nın Altındağ ilçesinde dünyaya geldi. 7. sınıfa kadar Ankara Mimar Kemal İlköğretim Okulunda okuyan Ali Türk İlköğreniminin son yıllarını Sivaslı Cumhuriyet İlkokulunda tamamladı.
Lise eğitimini 2010-2014 yılları arasında Çivril emine Özcan Anadolu Lisesinde tamamlayan Türk girdiği üniversite sınavı sonucunda Erciyes Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünü kazandı. iş deneyimi edinmek için bir yandan okuyup bir yandan Konya, Uşak, Kocaeli ve Denizli gibi illerde özel firmaların ihale işlerinde çalışan Türk, 2019 yılında Üniversite eğitimini tamamladı.
Mezuniyetinin ardından hem ilkokul dönemi dershane arkadaşı hem de lise dönemi sınıf arkadaşı olan Yunus Arslan’la bir araya gelerek Çivril’de ofis açmaya karar verdiler.

İÇİMİZDEN BİRİ KÖŞESİ KONUKLARI ALİ TÜRK VE YUNUS ARSLAN İÇİMİZDEN BİRİ KÖŞESİ KONUKLARI ALİ TÜRK VE YUNUS ARSLAN

Yunus Arslan 1996 yılında Çivril’de dünyaya geldi. İlköğrenimini Çivril Cumhuriyet İlköğretim okulunda tamamlayan Yunus Arslan Lise eğitimini ise 2014 yılında Emine Özcan Anadolu Lisesinde tamamladı. Girdiği üniversite sınavında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Arkeoloji bölümünü kazanan Arslan, bir sene okuduktan sonra bu bölümü bırakarak Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Harita Kadastro bölümünden mezun oldu. Aynen arkadaşı Ali Türk gibi bir yandan okuyup bir yandan iş deneyimi için çalışan Arslan sırasıyla; Muğla/Fethiye, Muğla/Marmaris, Denizli/Merkez, Van/Özalp-Saray’da çalışmalarda bulundu.
2018 yılında vatani görevini yapmak üzere askere giden Yunus Arslan, Aydın İl Jandarma Komutanlığından 2019 yılında terhis oldu. Askerlik sonrası Suriye/El-Bab’ta çalışma fırsatı bulan Arslan döndükten sonra sınıf arkadaşı Ali Türk ile bir araya gelerek ARSLANTÜRK Harita Mühendislik ve Müşavirlik ofisini açmaya karar verdiler.
28 Şubat 2020 Cuma günü Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın kestiği açılış kurdelesi ile ARSLANTÜRK Harita Mühendislik ve Müşavirlik ofisi Çivril halkına hizmet vermeye başladı.
Cumhuriyet Caddesi Kulalıoğlu İşhanının 2. katında bulunan ofislerine tüm hemşerilerini davet eden Arslan ve Türk ikilisi şunları kaydetti; “ARSLANTÜRK HARİTA MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK ismini verdiğimiz ofisimizin açılışını 28.02.2020 tarihinde gerçekleştirdik. Bizler önceliğin maddiyat değil insan kazanmak olduğunu kendimize ilke edinip bu yönde çalışmaya kendimize söz vermiş iki genç olarak, tüm Çivril halkımızı sadece işi olduğunda değil bir bardak çay içmek, hoş sohbet etmek için her zaman ofisimize bekliyoruz.”

Çivril halkına, Arsa, Arazi Ölçümü, Sınır Tespiti, Vaziyet Planı Bağımsız Bölüm Planı, Parselasyon(İmar Uygulamaları) , İfraz ve Tevhid ve Plankote gibi hizmetler sunacak olan gençlerimiz Ali Türk ve Yunus Arslan’a hayırlı olsun diyor, Genç Çivril Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

İÇİMİZDEN BİRİ KÖŞESİ KONUKLARI ALİ TÜRK VE YUNUS ARSLAN İÇİMİZDEN BİRİ KÖŞESİ KONUKLARI ALİ TÜRK VE YUNUS ARSLAN
Editör: Haber Merkezi