Fazla kiloları ile mücadele eden herkes, ünlülerin hangi yöntemlerle zayıfladığını merak ediyor.

Son zamanlarda verdiği kilolarla magazin gündemini şekillendiren ünlülerden biri de Zara oldu. Ünlü şarkıcı, sevenlerine ve zayıflamak isteyenlere, kendi forma girme tavsiyelerini açıkladı.

Diyetinde mutlaka D vitaminine yer verdiğini söyleyen ünlü şarkıcı, öğle vaktinde D vitaminini damla olarak kabak çekirdeği yağı ile aldığını açıkladı.

Herkes Diyetini Merak Ediyor! Zara 9 Kilo Verdi5

Mümkün olduğunca sebze ağırlıklı ev yemekleri ile beslendiğini açıklayan Zara, ekmeğini de evde minik  minik kurabiyeler gibi yaptığını anlatarak, “Porsiyonlarım o kadar küçük ki görseniz inanmazsınız!” dedi.

Mide asidini sağaltmamak için yemekle birlikte sıvı tüketmemeye özen gösterdiğini söyleyerek, daha iyi bir sindirim sistemi için güneş battıktan sonra bir şey yememeye çalıştığını söyledi.

Yıldız Tilbe Trafik Kazası Geçirdi! Yıldız Tilbe Trafik Kazası Geçirdi!

Herkes Diyetini Merak Ediyor! Zara 9 Kilo Verdi

“Haklı Değil Mutlu Olmayı Seçiyorum”

Haftanın 3 günü spor yaptığını açıklayan Zara, her gün de yürüyüş yapmaya çalıştığını belirtti. En önemli şey stresin olmaması diyerek, “Bir kurtulun kafanızın içindeki seslerden, deniz, kum, güneş, kelebekler moduna geçin içinizde. İnanın çok fark ediyor. Haklı değil mutlu olmayı seçiyorum” tavsiyesi verdi.

Herkes Diyetini Merak Ediyor! Zara 9 Kilo Verdi2

No Stres Yes Vitamin

Kendisini deli eden ve öfkelendiren insanlardan vazgeçtiğini açıklayan Zara, “Vazgeçin çünkü değişmiyorlar ve siz öfke merkezi olan karaciğerinizi yormuş oluyorsunuz sadece. Sevdiğiniz bir şeyi yapın. Eypio ile yaptığımız eser şu an listelerde gittikçe yükseliyor. No Stres, Yes Vitamin. E ben nasıl kilo vermeyeyim?” şeklinde samimi açıklamalarda bulundu.

Herkes Diyetini Merak Ediyor! Zara 9 Kilo Verdi4

Editör: Kardelen Başol