Uşak Afyonkarahisar bağlantı yolunun yıkılan kısmının yapılmamasına tepki gösteren vatandaşlar “kaza olmasını mı bekliyorlar” diye sordu.

HER GELEN BAŞLIYORUZ DİYOR AMA…

Mayıs ayının son günlerinde meydana gelen aşırı yağışlar sonunca oluşan sel ile yıkılan Çivril Dinar yolu yapılmayı bekliyor. Sel olayının üzerinden 2 buçuk ay geçmesine rağmen yol ve derede halen çalışma yapılmadığını belirtti.

HER GELEN BAŞLIYORUZ DİYOR AMA…

Çivril Dinar karayolunun Gümüşsu mahallesinden geçen kısmında Mayıs ayında meydana gelen selde zarar gören yol yapılmadı. Yolun tek şeritten akmasına tepki gösteren mahalle sakinleri yolun çok işlek olduğuna dikkat çekerek çalışmaların bir an önce başlaması gerektiğini ifade ettiler. Yaşanan sel felaketinden sonra Çivril Belediyesi ve DSİ’nin sahada defalarca inceleme yaptığını belirten mahalleli “sel yolu yıktı geçti, selin olduğu gece dahil neredeyse her gün birileri geldi sürekli yazdı çizdi hesap etti gitti. Ama daha çalışmaya başlayan yok. Her gelen hemen başlıyoruz diyor ama daha işe başlayan olmadı. Her gün farklı bir birim ya da kişi geliyor. Biri biz Çivril Belediyesiyiz dereyi temizleyeceğiz diyor diğeri biz DSİ’yiz kanal açacağız diyor bir diğeri debi karayollarıyız asfaltı onaracağız diyor. Ama ne dereyi temizleyen, ne kanal açan ne de asfaltı düzeltip yolu açan var. Bu yol Uşak ile Afyon’u birbirine bağlayan çok işlek bir yol akşama kadar binlerce araç bu yolu kullanıyor. Bugüne kadar olmadı ama kaza riski çok yüksek, yolu yapmak için kaza olmasını mı bekliyorlar anlamak zor” diyerek geciken çalışmamalara tepki gösterdi.

Denizli’de Yine Yağmur İçin Eller Semaya Kalktı Denizli’de Yine Yağmur İçin Eller Semaya Kalktı

Çivril Dinar karayolu Mayıs ayında meydana gelen yağışlarda zarar görmüş ve yolun Gümüşsu mahallesinden geçen kısmının bir bölümü trafiğe kapatılmıştı.

Editör: Haber Merkezi