Denizli'de düzenlenen 2023- 2024 sezonu Basketbol U-14 Yerel Lig Şampiyonası'nda yaşanan nefes kesen finalde, Pamukkale Olimpik Sporlar - TED Koleji Spor Kulübü mücadelesi büyük bir heyecana sahne oldu. Gümüşler'de bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmada tribünler doldu taştı. Maçın ardından TED Koleji Spor Kulübü, rakibini 72-66 mağlup ederek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Dolu tribünlerin ve çekişmeli geçen maçın etkisiyle büyük bir coşku yaşanan finalde, TED'li sporcular uzatmalarda gösterdikleri performansla zaferi elde etti. Maç boyunca geriden gelerek mücadeleyi sürdüren TED Koleji takımı, son periyotta skoru 64-64'e getirerek maçın uzatmalara gitmesini sağladı. Uzatma dakikalarında gösterdikleri konsantrasyonla sahadan 72-66 galip ayrılan TED'li sporcular, şampiyonluk kupasını Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman'ın elinden aldı.

Hem Sesini Hem Maçı Kaybetti

Dostluk Baki

Maçın sonunda kaybedenlerin kazananları tebrik ederek sarılması, sporcuların dostluğunu ön plana çıkardı. O anlar takdir edildi.

Hem Sesini Hem Maçı Kaybetti

Sesi Gitti

Maçta şampiyon olmak için tüm gücüyle mücadele veren sporcular kadar antrenörler de kazanmak için gayret sarf etti. Finalde kıl payı şampiyonluğu kaçıran Pamukkale Olimpik Sporlar Spor Kulübü’nün antrenörü Umut Sücüllü, mücadelenin kıran kırana sürdüğü dakikalarda adeta kendinden geçti.

Az Zamanda Çok Ziyaretçiye Ulaştık, Okurlarımıza Sonsuz Teşekkürler Az Zamanda Çok Ziyaretçiye Ulaştık, Okurlarımıza Sonsuz Teşekkürler

Hem Sesini Hem Maçı Kaybetti

Taktik vermek için tüm sesini bağırarak harcayan antrenör Sücüllü, maç sonrasında verdiği röportajlarda sesinin çıkmaması ile de dikkat çekti. Sücüllü, “Yeni kurduğumuz takımın Denizli’ye renk getirdiğine inanıyoruz. Karşı tarafta bulunan rakip takım güçlü bir takım. Arkasında büyük destekçileri var. Son maçta da iyi oyuncularla girdiler. İlk maçı biz kazanmıştık. Geçen sene olmuş olsaydı biz şampiyonduk ama bizim takımızın bu sene gönüllülerin şampiyonu oldu. Denizli’ye heyecan getirdi. Çocuklarımızın gözlerinden öpüyoruz. Çocukları alkışlamak gerekiyor” dedi.

Hem Sesini Hem Maçı Kaybetti

Dereceye Girenler Belli Oldu

Elde edilen zaferle birlikte Bölge Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil etme hakkı TED Koleji Spor Kulübü ve Pamukkale Olimpik Sporlar Spor Kulübü oldu. Turnuva üçüncülüğü ise Servergazi Basketbol Spor Kulübü B Takımı elde etti.

Hem Sesini Hem Maçı Kaybetti
Hem Sesini Hem Maçı Kaybetti

Editör: Haber Merkezi