Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Denizli şubesi sosyal medya aracılığı ile olayı kınayan paylaşımlarda bulundu. Kin, nefret ve hedef göstermelerin sonucunda bu olayın yaşandığının altını çizen dernek, FIFA Hakemi Halil Umut Meler'in canlı yayında darp edilmesini kınadı. 

"Bu gece Türk Futbolunun tüm paydaşlarını düşünmeye davet ediyoruz. Kin,nefret ve hedef göstermelerin sonucunda FIFA Hakemimiz Halil Umut Meler tüm Türkiye’nin gözü önünde acımasızca darp edilmiştir. Darp edilen sadece hakem Halil Umut Meler değil tüm hakemler ve Türk Futboludur.
Tüm hakem camiasının üzüntü ve kaygı içinde izleyip yakından takip ettiği bu olaylar için gerekli yaptırım ve cezaların en ağırının verilmesini temenni ediyoruz. MKE Ankaragücü- Çaykur Rizespor karşılaşmasının sonunda FIFA Hakemimiz Halil Umut Meler’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınamaya bile utanıyoruz ! Geçmiş olsun Halil Umut Meler!" paylaşımında bulunan TFFHGD Denizli şubesi, son paylaşımı ile de dikkat çekti. 

Denizlispor Yapayalnız! Çoğunluk Sağlanamadı Denizlispor Yapayalnız! Çoğunluk Sağlanamadı

Hakem Ataması Yapılmayacak

Denizli İl Hakem Kurulu, Halil Umut MELER'e yapılan saldırı dolayısıyla ikinci bir duyuruya kadar Denizli'de yapılacak hiçbir müsabakaya hakem ataması yapılmayacağını duyurdu. 

#HalilUmutMelerYalnızDeğildir hastagleri sosyal medyada gündem oldu.

Hakem Atamaları Yapılmayacak
Editör: Haber Merkezi