Suyun Sonsuzluğunu Bir Denizlili Buldu! Suyun Sonsuzluğunu Bir Denizlili Buldu!

Denizli'nin Çivril ilçesinin en büyük ve köklü okullarının başında gelen Çivril Kılıçaslan Lisesi, güçlendirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni eğitim öğretim yılında eğitim vermeye başladı. Okulda güçlendirme çalışmaları ile hayırseverlerin destek ve katkılarıyla bir kütüphane ve etüt salonu da yapıldı. Düzenlenen açılış programı ile yeni yapılan Kütüphane, Etüt salonu öğrencilerin kullanımına açıldı. Kütüphane ve Etüt salonunun yapımına destek olan hayırsever iş insanı Nurhan Hacım’ın da katıldığı açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü Kenan Duru kütüphane ve etüt salonun yapımına destek veren Hayırseverlere teşekkür ederek “ilçemizin en köklü ve büyük okuluna kütüphane ve etüt salonu kazandıran değerli hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Geçen yıl güçlendirme çalışmaları nedeniyle ayrıldığımız binamıza bu yıl yenilenmiş, güçlendirilmiş ve yeni sınıflar açılmış haliyle geri döndük. Yeni açılan kütüphane, etüt salonu ve Bilgisayar sınıfımız öğrencilerimize eğitim hayatlarında büyük katkı sağlayacak” dedi.

Okul Müdürü Kenan Duru’nun konuşmasının ardından Etüt salonu ve Kütüphanenin yapımına destek olan hayırseverlere plaket verildi. Açılış programı okula yeni kazandırılan Bilgisayar sınıfı, Etüt solunu ve Kütüphanenin gezilmesinin ardından sona erdi.

Çivril Kılıçaslan Lisesi Bilgisayar sınıfı, Kütüphane ve Etüt salonu açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Latif Selçuk, Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan, hayırsever iş insanı Semih Hacım, Nurhan Hacım, şube müdürleri, öğrenciler, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Editör: Haber Merkezi