Sağlık Ekipleri Haberleri

Sağlık Ekipleri haberleri ve güncel Sağlık Ekipleri gelişmeleri, Sağlık Ekipleri ile ilgili tüm video, Sağlık Ekipleri fotoğrafları ve Sağlık Ekipleri haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Geçici görevlendirme ile gittiği aile sağlığı merkezindeki sobayı yakmaya çalışan doktor, sobanın patlaması sonucu yaralandı. Yardımına eşi koştu.

ASAYİŞ

Uşak'ta bir süredir haber alınamayan ve yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu.

GÜNDEM

İzmir’in Çiğli ilçesinde bulunan bir parfüm fabrikasında 17 Ocak günü yangın çıkmıştı. O yangında yaralanan bir işçi daha hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

İzmir'de sürücüsünün kontrolünden çıkarak refüje çarpan otomobilde bulunan 2 arkadaş, camdan yola savruldu. Talihsiz gençler olay yerinde hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Afyonkarahisar-Ankara karayolunda hareket halindeki araç sürücüsü kontrolü kaybederek refüje çarptı.

ASAYİŞ

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve kaza sonucunda araçta sıkışan iki yaralı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

ASAYİŞ

Aydın'ın Efeler ilçesindeki bir eğlence mekanında meydana gelen silahlı olayda, çıkan arbede sırasında 2 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

İzmir'de bir eğlence mekanı önünde başından tabancayla vurulan kişi ağır yaralandı. Saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Özel Haber